Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés

[link]

szerintem szándékos provokáció a vallásos emberek ellen, aminek mi normál melegek isszuk meg a levét

2023. jan. 7. 19:44
1 2 3 4 5 6
 31/56 steven95 ***** válasza:
86%

"Ti"

"mi normál melegek"

2023. jan. 8. 13:31
 32/56 A kérdező kommentje:
Azért "mi" meg "ti" mert jó érzésű ember nem provokál. Ez független attól hogy ki kivel bújik az ágyba. Tudod, az LMBTQ mozgalom az alapvetően nem lenne egy rossz szervezet. Elsődleges a melegek életét hivatott könnyebbé tenni. Pl hogy megfoghassuk egymás kezét az utcán előítéletek nélkül. Csak éppen annyira agresszív lett és annyira az emberek képébe tolja a saját akaratát, hogy az ellenkező hatást váltja ki. (Edd meg a spagettit, ha nem lenyomom torkodon és szeretni fogod. Persze hogy csóri utálni fogja a spagettit) De a legnagyobb baj az, hogy annyira túl tolja az egészet, hogy felháborodik ha valaki nem ért vele egyet és nem érti miért gond egy transzvesztita Szűz Mária. Ha egy meleg bárban, zárt helyen tangában vonaglik azzal nem sért senkit. De ezzel? Tényleg nem érted miért felháborító ez?
2023. jan. 8. 13:44
 33/56 anonim ***** válasza:
0%

"Én egyébként nem brszéltem itt jó meg rossz b*zikról.." <<==>> "Itt ebben az esetben éppen azokra akik megbotránkoztatni akarnak." "Azért "mi" meg "ti" mert jó érzésű ember nem provokál." XDDDDDDDDD

Kérdező, te vagy az akire akkor gondoltam, amikor azt írtam, hogy nem mindenkivel érdemes vesződni. Van aki felett egyszerűen csak át kell lépni, mert ezer év múlva sem lesz képes túllépni önmaga látószögén. Itt Ro hadtul NEM a provokáció a lényeg, de holtbiztos voltam benne, hogy semmit nem fogsz felfogni abból, amit írtam, mert faék egyszerűségű a gondolkodásod. Egyébként szerintem nem vagy meleg, csak egy homofób hetero vagy. Ha mégis meleg lennél, akkor nagyon sajnállak. Őszintén. DE TÉNYLEG NAGYON!!!

2023. jan. 8. 13:56
 34/56 A kérdező kommentje:
Te mit fogtál fel abból amit írtam? Ha nem a provokáció a lényeg akkor mi?
2023. jan. 8. 14:01
 35/56 anonim ***** válasza:
15%

Hagyjuk... Én ebbe nem megyek bele.

Kerestél egy képet a neten, ami TÉGED felcseszett (más le se sz.rja), majd kitetted ide, hogy önigazolást és megerősítést kapj. Nem kaptad meg. Ennyi a lényeg.

2023. jan. 8. 14:09
 36/56 A kérdező kommentje:
Tudjátok vannak jó meg rossz emberek. És mivel a melegek is emberek ezért vannak jó meg rossz melegek is. Ki ezért ki azért. És aki nem tartja tiszteletben más vallását/világnézetét/meggyőződését és még provokál is az rossz ember. De nem azt emeltem ki hogy rossz b.zi. Így a kettőt együtt nem használtam. Nem mellesleg tényleg érdekelne mi számít neked provokációnak ha ez nem.
2023. jan. 8. 14:09
 37/56 A kérdező kommentje:

Ilyenkor meg nem mész bele..

Nem kerestem szándékossan, egy meleg buli képeit nézegettem és ott akadtam erre a gyöngyszemre. Nem akartam megkapni semmit. Az viszont tényleg igaz, hogy felcseszett mint ahogy más vallásos embert is felcseszett volna.

2023. jan. 8. 14:13
 38/56 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező! Szinte mindenben igazat adok neked!

No meg hozzátennék egy másik jelzőt is az olyanokra, akik miatt fel vagy háborodva! Gyávák, legalábbis a legtöbbjük! Miért? Mert az iszlámmal szemben nem olyan provokatívak, mint a kereszténységgel szemben! Nagyon bevésődött fejükbe a Charlie Habdo-mészárlás!

2023. jan. 8. 14:23
 39/56 anonim ***** válasza:
8%

#38: Tökéletesen igazad van. Sose találsz ilyen provokációkat Allah vagy Jehova ellen.

Pedig iszlám államokban van ahol halálbüntetés jár a homoszexuálisoknak. Az jobban kéne fájjon, mint hogy itt Európában esetleg beszólnak a buszon.

Kizárólag a kereszténységet találják be állandóan. Mintha az egész mozgalom az európai keresztény értékek lerombolását és gyalázását célozná.

2023. jan. 8. 14:38
 40/56 A kérdező kommentje:
Igen, mert tudják hogy a muszlimok lemészárolják őket ha gyalázzák a vallásukat. Persze nem mondom hogy ez lenne a megoldás. De tudják hogy a keresztényekkel megtehetik. Valahogy még nem láttam szivárványos Mohamedet. De ne is legyen, ugyanazért amiért ez a kép is felháborított. Csak hazért mondom hogy érezzük a különbséget
2023. jan. 8. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!