Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a képről?
szerintem szándékos provokáció a vallásos emberek ellen, aminek mi normál melegek isszuk meg a levét
Ezért kellene nektek "normális melegeknek" ez ellen tenni és jól elverni ezekre. Ha a nép látja hogy erre ti is érzékenyek vagytok, akkor hosszútávon ezzel ti is sokat nyerhetnétek az adott nép megítélése szempontjából.
De nem hiszem hogy bármit is tennétek. Mindenki inkább előfordul és fotelból játssza az erkölcscsőszt. 😀
“ Ha a nép látja hogy erre ti is érzékenyek vagytok, akkor hosszútávon ezzel ti is sokat nyerhetnétek az adott nép megítélése szempontjából.”
De mi szarunk a népségre. Örülök, hogy segíthettem a jobb megértésben.
Hol van a képen Szűz Mária? Azt állítod, hogy az Szűz Máriát ábrázolja a képen? Nem inkább ez a gondolatod inzultus a kereszténység ellen?
Szűz Máriának biztosan nem volt kereszt a nyakában… “erre feszítik majd a fiamat, jól mutat majd a nyakamban”
A hasonlóság biztosan csak a véletlen műve lehet:
A kereszt is provokáció, hogy még egyértelműbb legyen az utalás. Nem foglalkoztak az olyan logikával mint hogy “erre feszítik majd a fiamat, jól mutat majd a nyakamban”
#2 pontosan mit kéne tennünk? Kiírni facebookra hogy mennyire elítélendő fuj-fuj? Kezdjük ott, hogy a legtöbb meleg nincs előbújva, szóval egyszersmint ennek coming out-nak is kéne lennie?
Másrészt miért a mi felelősségünk, hogy más mit csinál? Nem alkotunk egy nagy szervezetet, ahol ki vannak osztva a feladatok, meg a felelősségek. Mindenki azt csinál amit akar, függetlenül a másiktól.
Harmadrészt meg szerintem tökmindegy egy homofób számára, hogy mit gondolnak az ún. "normális melegek". Aki eleve, természeténél fogva undorítónak tartja a dolgot, meg ellenzi így-úgy az nem ettől fog elkezdeni máshogy gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!