Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a képről?
szerintem szándékos provokáció a vallásos emberek ellen, aminek mi normál melegek isszuk meg a levét
Nem hiszem hogy meggyőző logika áll mögötte, hanem így tudnám az érzéseim megfogalmazni, főleg hogy feldobtad a labdát az azt megelőző hozzászólásoddal.
Szerintem hatodlagos probléma a Szűz Mária provokáció, miután egy pedofil törvényben ma hatszor szerepel a homoszexuális szó. Olyan mintha a házasságról vitatkoznánk, hogy az férfi és nő közötti szent dolog, én meg hőbörögnék, hogy a szomszéd házas nő undorító k.va módjára jár össze a munkahelyi kollégájával, és akkor mondanék egy értékítéletet, miért vitatható el a házasság fogalma.
És utalnék a #22-esre, olyan jól és egyszerűen megfogalmazta.
Tudod, ha az ember érvel akkor azt logikusan, összefüggően kell tennie. Nem pedig érzésből. Ha valaki érzésből "érvel" az nem vita hanem veszekedés. Így születnek az olyan mondatok mint pl "k.rva anyád" Nincs benne logika, nem függ össze a másik fél mondanivalójával stb.
Továbbra próbálod a szavaimat ellenem fordítani de nem tudsz ténylegesen belekötni. Most mondtam, hogy fejtsd ki mire gondolsz és megállt a tudomány.
Pedofil törvénnyel kapcsolatban igazad van. Ezt nem vitatom.
De ne bagetalizáld el azt amivel kapcsolatban kiírtam a kérdést. Oké, téged nem zavar mert nem hiszel Istenben. Szíved joga. De aki hisz benne annak ez igenis komoly sértés. Neked talán nem fontos. De képzeld vannak akiknek a pedofil törvény nem fontos, mert nem érintettek a témában.Kinek mi.
Mégis miért volt fontos Szűz Máriának öltözni? Mit tett hozzá a showhoz? Mivel érezték magukat jobban a résztvevők? Ellenben aki hívő azt zavarta..
Ha szerinted teljesen rendben van egy drag queen Szűz Mária akkor ezeket a dolgokat hiába magyarázom.
Ha valaki szellemileg hogyismondjam.. nem lepusztult, és hívő ember, az a kép láttán vállat von ès azt mondja: én itt semmilyen Szűz Máriát nem látok. És már lapoz is, megy tovább fontosabb dolgára.
A provokáció tehát akkor következik be, ha valaki felhergelődik és duzzog egy általa vizionált sértésen amit sejt/gyanít a beöltözés mögött mert nem áll stabil lábakon a világképe, a másfajta nézeteket véleményeket fenyegetésként él meg, ugyanis szellemileg lepusztult. A szellemileg lepusztult egyedeken nem lehet és nem is feladatunk segíteni. Így most mi is lapozunk.
Szóval ha valaki provokál, és bejön neki mert a másik felkapja a vizet, akkor a provokátor nem tehet semmiről, az a bűnös aki reagál rá.
Kiváló logika.
A provokáción vagy felülemelkedsz, mert nem éri el a színvonaladat/ingerküszöbödet, lévén alsóbbrendű nálad…
vagy ugyanolyan alantas vagy mint a provokáció és áldozatául esel: lépéskényszerbe kerülsz hogy válaszolj rá elismerve hogy betalált egy érzékeny helyen.
Akik a provokációknak felülnek, valami eszméletlen bugyuták lehetnek. Milyen félkegyelműnek kell lenni ahhoz, hogy felidegesedjünk egy totál ismeretlen senki primitív csúfolódásán? Akik ilyen gyengék, hát meg is érdemlik a bánásmódot és az eltiprást. A társadalom - ahogyan a természet is - kiszelektálja a gyengéket.
Ha őrjöngsz dühödben mert szűz májiáckádhoz hasonló juháju tjanszvesztitát láttál aki biztos dijekt téged akaj meggyalázni,
Akkor bizony te a szellemi söpredék vagy. A megoldás nem az hogy a hiperérzékeny lelki világodat babusgatva igyekszik a társadalom téged erején felül egy buborékban őrizni a vélt-valós sérülések elől, hanem az, hogy továbbfejlődsz, és felülemelkedsz, megerősödsz - vagy mész a meddőhányóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!