Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vidéki fiúk ti Pestiekkel is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki fiúk ti Pestiekkel is ismerkedtek vagy offos?

Figyelt kérdés
Mert van aki offolja a vidékieket és fordítva.
2023. jan. 4. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem azért mert az egyik jobb mint a másik, hanem a távolság miatt. Hosszú távon nem igazán működőképes.
2023. jan. 4. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Belvárostól 30km re vagyok

Autóval ha dugó van 1óra.

Nekem nem gond, tudok utazni.

Inkább a Pesti srácoknak gond

Mivel nekik a szomszédos kerület is messze van.

2023. jan. 4. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedvelem a vidékieket,minden eddigi párom vidéki származású volt.

F/Bp

2023. jan. 4. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Csak pestiekkel ismerkedek, vidéken kevés ember van
2023. jan. 4. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki vagyok (Debrecen) és próbálok ismerkedni pestiekkel de nehéz dolog. Nem tudok mindig felmenni Pestre így nehéz beütemezni. Általában pár havonta pár napra szoktam munka ügyben felmenni Pestre, örülnék ha olyankor tudnék valakivel találkozni beülni egy italra vagy bármi többre, de eddigi tapasztalataim alapján a pestieknek nem komfortos ez mert túl nagy a bizonytalanság hogy mikor tudnánk összefutni. 26/bi f
2023. jan. 4. 13:36
 6/7 Perverzsrac94 ***** válasza:
92%

Éltem jó pár évig Pesten, de tapasztalataim szerint nehezebb egy személyes találkozót ott összehozni, mint vidéken. Nem lenne amúgy kizáró ok, de a távolság problémás lenne.

28/F

2023. jan. 4. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Budapesti vagyok,mióta élek.De voltam randin Szolnokon, Cegléden, Győrben, Debrecenben,Balassagyarmaton,Hatvanban és Dunaújvárosban.

Jó volt utazni és kettőből lett később kapcsolat,addig én utazgattam le.Amikor pár lettunk,akkor ők költöztek fel,itt is dolgoztak.

Sosem vártam el,hogy hozzám utazzanak ismerkedés elején :)

Így lesz most is,,ha lesz ..mert szingli vagyok .

2023. jan. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!