Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél/Jártál már informatikussal? Milyen volt a személyisége?
Attól, hogy valaki kocka/geek még nem lesz informatikus.
A kockaság megszállottságot jelent valamiben, ami nagyon fontos hobbi vagy szabadidős tevékenység valaki életében. Bár a hülye Big bang theory eléggé eltorzította ezt a képet.
Geek lehet olyan is, akit nagyon érdekelnek a madarak és madarakat figyel folyamatosan vagy érdekli az ókori Egyiptom és mindent tud róla, és így tovább...
Tehát van egy hobbija, ami nagyon meghatározó az életében.
Az informatikus meg egy szakma. De még nem nagyon hallottam, hogy informatikusként hivatkoznak magukra, mert százféle dolgot csinálhatnak.
Pl. Henry Cavill egy geek, mert a szabadidejét a Warhammer dominálja minden formában. De mellette egy színész és nem informatikus...
Na mindegy.
Én nem ismerkedtem még informatikussal, pedig nagyon szeretnék - van az egészben valami nagyon vonzó..:)
Szóval, ha van itt informatikus, aki ezen sorokat olvassa és kedvre kapott szívesen fogadom az üzenetét.:)
Kettőt ismerek,mindegyik magától elszállt és okoskodó srác.
Jól néznek ki,de véleményem szerint/ mások is így gondolják amúgy/, képtelenek lennének normális szexre,vagy kapcsolatra.
Szinte már témájuk nincs is,mint a szakmájuk,meg a telónyomkodás .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!