Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Négy éve hetero kapcsolatban élek de idővel rájöttem, hogy engem a férfiak sokkal jobban érdekelnek és eléggé kezd romlani a kapcsolatunk ez miatt. Persze a párom nem tud semmiről. Szerintetek kilépjek ebből a kapcsolatból ha igen hogyan tegyem? Szerencsés ha tud az igazi okról vagy inkább ne tudja?

Kort és nemet írjatok légyszíves.

26/F

2022. dec. 27. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
A nő meg is érdemli, hogy átverd. Miattuk, heterók miatt nem vállalhatjuk magunkat.
2022. dec. 27. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lépj ki. Te is, és a csaj is többet érdemel egy hazugságban leélt életnél.
2022. dec. 27. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Legrövidebb út az egyenes. 4 év után nemcsak szeretők vagytok, hanem kvázi legjobb barátok. Nyugodtan megmondhatod neki, lehet felajánl valami megoldást, hogy jut is, marad is… Neked is könnyebb lesz, mert legalább valaki, akiben megbízol tudni is fogja a titkod, neki is könnyebb lesz, mert nem fog rajta kattogni, hogy mit vétett. Nem tehetsz róla. Kitartást!

25/F

2022. dec. 27. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy szakíts vele, de az okát is mond el neki. Ezzel őt is megtiszteled, és saját magadat is. Plusz mindkettőtöknek lesz esélye arra, hogy igazán összeillő párja legyen.
2022. dec. 27. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mond el az igazat, de legyél rá felkészülve hogy fájdalmában lehet hogy kikotyogja a családnak , barátoknak. Szóval jó időzítés , tudjanak róla azok is akik fontosak neked.
2022. dec. 28. 10:25
 16/16 -remete- ***** válasza:
100%
Annó elmondtam a baratnőmnek es szakitottunk. Majd a kövinek is de aztán a 3. Aki felesegem lett ő elfogadta mint kiderült ő is bi. Így boldogan élünk vannak amolyan megcsalos napjaink. De megbeszélünk mai napig mindent nagyon szeretem a párom pasizni pedig szinte alig járok már el. Inkább a parommal élem ki a passzív oldalam amolyan játékos mókával.
2022. dec. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!