Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyagoljam az ilyeneket vagy legyek türelmesebb ?
Én értem a helyzetedet és azt kell hogy mondjam hogy szerintem semmi köze nincs annak hogy nem válaszol sem hozzád, sem az ismerkedésetekhez (szerintem!!).
Nekem van több ismerősöm (azért nem barát/barátnő mert pont emiatt távolodtunk el), akik egyszerűen nem képesek normális beszélgetést folytatni a neten. Volt olyan barátnőm (7 éves korom óta!!) akihez épp mentem ki külföldre, megvolt a repülőjegy és az utazás előtti 2 heten konkrétan nem válaszolt az üzeneteimre. Az utazás napján reggel írt kb annyit hogy lol mikorra menjen ki értem a reptérre.
Van jelenleg is olyan barátnőm akivel muszáj közös programra járnunk az egyetem miatt és egyfolytában probléma van a kommunikációjával, amikor meg együtt vagyunk személyesen, mintha nem is ugyanaz az ember lenne mint interneten.
Volt olyan fiú akivel diákmunka alatt ismerkedtem meg, folyton elkezdett velem beszélgetni aztán utána napokig nem válaszolt arra amit írtam neki. Nyilván az ember erre azt gondolná hogy csak meggondolta magát és nem akar ismerkedni de hetekkel később a haverja rám írt hogy tudják róla hogy a srác kedvel nagyon csak ilyen szarul tartja a kapcsolatot online.
Szóval az én tapasztalatom az, hogy sajna van ilyen ember, aki ennyire nemtörődöm vagy nem is tudom hogy mondjam. Persze ettől még a te eseted lehet hogy más.
Én már az ilyeneket egyáltalán nem tudom elviselni mert ha beszélgetni akar akkor beszéljünk, ha nem akkor viszont ezt ne csinálja mert hülyén érzem magam. Persze lehet mondom hogy neked más!
Van olyan is, hogy behavazik az ember.
Volt már nekem is ilyen, nem is egyszer.
Mikor elkezdtem az ismerkedést volt időm beszélgetni, gépnél lenni, aztán hirtelen összejött minden nemvárt helyzet, több meló, más elfoglaltságok stb.
Vagy csak simán introvertált személyiség.
Igaza van a kérdezőnek! Ha valaki ismerkedni akar, válaszoljon, ha meg nincs ideje, írjon egy rövid üzit, és mondja meg, hogy nem akarja folytatni!
Én már "megköszöntem" volna neki, és letiltottam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!