Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyagoljam az ilyeneket vagy legyek türelmesebb ?

Szerintem írj neki még egy utolsó üzenetet, kérdezz rá, hogy komolyan gondolja-e? Ha igen, próbálj vele találkozni, élő beszélgetés sok mindent elárul...
Ha nem válaszol rá, akkor tiltsd le őt, mint ahogy az előttem szóló írta!

Tovább lépnék, főleg ha találkozni sincs ideje.
Felesleges időpocsékolás, más lendülettel éltek az életeteket.

Jelenleg nem ismerkedek, de ha ismerkednék, sztem jó kiindulási alap, ha nagyjából 1:1 arányban van a beszélgetés.
Az is számithat, ki indítja el a napi témázást. Ha az van hogy mindig én köszönök be, az már rossz jel, hacsak egyéb okból más nem következik.
Az se előnyös, ha írok valamiről egy bővebbet, a viszontválasz meg egy fél sornyi. Ennek fordítottja, ha nekem ír valamit, lehet az rövidebb, vagy kicsit hosszabb és én kifejtősebben tudok reagálni rá, mert van benne relevancia.
Ezért nagyon jó mint ökölszabály, "Idő arra van, amire és akire szánsz!"
Fel kell ismerni ha a kommunikáció kezd egyoldalúvá lenni, és ha korábban nem volt róla szó, akkor derüljön ki, hogy rajta kívülálló ok miatt van ez (bár ilyenkor, ha valakivel komolyan gondolom, egy "Bocsi, de most nem nagyon érek rá..." jellegű üzenet kérdezősködés nélkül is belefér, de ez én vagyok), vagy egyszerűen érdeklődését vesztettem.
Ha nem érdeklem, kerek-perec mondja el, mert jobb dolgom is van, mint napokat várni 2mondatokért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!