Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitévő legyek?
Azért ez így komoly.
Kerüld el nagy ívben. Többet ne keresd inkább.
Kerüld el és szakitad meg vele a kapcsolatot, mondent. Nem szabad ilyenbe bele menni ilyen emberekkel. Ha ezek után még akarsz vele beszélni akkor nálad tényleg gondok vannak.
Nehéz a szerelmet elengedni, én tudom pont idén mentem keresztül ezen, de muszály lesz mert látod a testi épséged nem ér annyit.
Föleg úgy hogy ez a szerelem nyilvánvalóan egyoldalú és ezt te is tudod.
Többet ne keresd, tiltsd le, teljesen törölj ki minden vele kapcsolatos dolgot. Akkor könnyebb is lesz elengedni, ha se egy kép vagy bármi nincs róla.
Tovább kell lépned.
Nos... azt, hogy mi volt zaklatás, és mi nem, nem a rendőrök hatásköre eldönteni. Egyébként ha ennyi történt, amit leírtál, arra még a legvérmesebb ügyész sem tudná ráhúzni a zaklatás vádját. Ha naponta írtál volna neki e-mailt, önmagában még az is csak határeset lenne, amire rá lehet fogni, hogy csak aggódtál érte, azért írtál ennyiszer. Zaklatás az, amikor például valaki harmadjára adja már a tudtodra, hogy a büdös életbe' nem akar beszélni veled többet, letilt mindenhonnan, de te kamufiókról ennek ellenére tovább próbálkozol. Ez már zaklatás. Az, hogy valakire, akivel egyszer összevesztem, ráírok, hogy mi van vele, az nem az. Főleg, ha válaszol is rá, és a válasz nem az, hogy "takarodj az anyádba'".
A másik dolog, hogy egy (vélt) szabálysértés vagy vétség nem tesz semmissé egy másik vétséget vagy bűncselekményt. Ez nem úgy működik, hogy ha te tegyük fel, zaklattál valakit, akkor a sértett szabadon bármit csinálhat veled, akár még meg is ölethet, mivel hogy te zaklattad. Létezik jogos védelem, de az legfeljebb a veszélyeztetettség fokáig terjedhet. Szóval arra, amit tenni akartak, semmiképp nem lehet ráfogni, hogy "jogos védelem" volt.
Az, hogy milyen a szexuális orientációd, ahhoz meg a rendőröknek abszolúte semmi köze, sőt, védett adatnak minősül, rá sem kérdezhetnének. Már csak azért sem, mert tök mindegy, hogy valaki meleg, heteró, biszex, vagy aszexuális, ettől még nem vonatkoznak rá más törvények.
Az, hogy pszichiátriai kezelés alatt állsz, szintén nem érv. Már csak azért sem, mert több száz mentális állapot, betegség, kórkép létezik, és ezek 95%-a semmiféle tévképzettel nem jár. Ezt ha úgy van, igazságügyi elmeorvosi szakértő is meg fogja állapítani.
Mit kéne tenned?
Mihamarabb megteszed a feljelentést gyilkossági kísérletért és könnyű testi sértésért. Lesz elég bizonyíték, hidd el. Csak a kihallgatáson mondj el mindent részletesen! A kabátodon egyértelmű nyomai vannak a dulakodásnak, sőt, DNS-nyomokat is találhatnak rajta. Az üzeneteid mind-mind bizonyítékok, amiket jó ideig törlés után is vissza tudnak állítani a hatóságok.
Már csak azért is meg kéne tenned, mert ezzel elejét veszed, hogy az a gyökér másokat bánthasson.
És nem, nem igaz az, hogy ne létezne igazságszolgáltatás. Való igaz, hogy ez nem a Helyszínelők, és Columbo hadnagytól is rémesen messze állnak. De az sem igaz, hogy egész nap csak a töküket vakarnák, és semmit ne tennének.
Kedves 7-es!
Mielőtt valakit leminősítesz, stb gonoltam segítek. A másik kérdést ÉN írtam. Ha arra gondolsz ahol hazajött a srác tesója... Szóval azért mert 2 hasonló témájú kérdés van itt, azért nem kell hazugnak hinni valakit. Se őt se engem. Mondjuk téged is minősít az ahogy reagálsz.
A kérdezőnek pedig azt tudom mondani hogy írjon rám. Én már találtam segítséget a jogi útra terelésre amennyiben gondom lenne. A te eseted pedig nem is értem hogy lehet hogy nem lett folytatva. Bár azt mondom, hogy érdemes lenne kiugrasztani a nyulat a bokorból. Írj bátran rám. A 7-es nagyon jól írta amit írt. Ha kell segítség bátran írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!