Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek melegként mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melegként mit csináljak/ mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Ha minden jól megy jövőre megyek egyetemre, de ahogy telik az idő egyre jobban elszomorodom a magyar emberek ideológiája miatt. Itt nem feltétlenül csak a homfóbiára gondolok. Rengeteg negatív, rossz szándékú, tanulatlan ember van jelenleg ebben az országban és minél nagyobb vagyok annál jobban érzem köztem és a társadalom közötti hasadékot. Vidéken élek, ami elképzelhető, hogy jobban közrejátszik ebben. Ebből adódóan nem érzem otthon magam a házamban, szóval ezért találtam ki ezt a tervet. Röviden, szerintetek jó ötlet valamelyik nyugati országban elköltözni az orvosi elvégzése után? (Ráadásul az életszínvonal is magasabb ott, de jelenleg ez csak másodlagos)

2022. okt. 2. 20:51
A kérdező szavazást indított:
Külföld
Magyarország
43 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Bántások ellenére én elvagyok itthon is.

De voltam már külföldön, ott is vannak ilyen emberek

2022. okt. 2. 20:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Erős kötöttségek vannak, hogy az orvosi egyetem elvégzése után mit csinálhatsz, hová mehetsz.
2022. okt. 2. 21:00
 3/21 anonim ***** válasza:
27%

Ez felfogás kérdése. MINDENÉRT bántják az embert bárhol. Engem azért mert 168 cm vagyok, sápadt, stb.

Nyugat-Európában is meg fogod kapni, főleg, ahol sok a muszlim. (Ott jó eséllyel nem csak verbális bántást). Ezért kár bárhova menekülni.

"Az élet elől nem lehet"...

2022. okt. 2. 21:06
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs a zsebedben sok millió forint, akkor te az orvosi egyetem után jó pár évig max nyaralni mehetsz külföldre.
2022. okt. 2. 21:19
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenütt ledzenk ilyen emberek sajnos, ha itt maradsz, ha külföldre mész. Itt igazából az segithet valamelyiest, ha lelkileg megerősödsz. A rosszindulatú emberekkel nem kell foglalkozni. Ha nem a miatt kötnek belld, vagy mondanak véleményt az emberek hogy meleg vagy akkor majd más miatt.

Persze vannak elfogadóbb országok, de ilyenek ott is vannak ettöl függetlenül.

Egyébként itthonsem feltétlenül olyan rossz a helyzet. Randiztam anno egy szegedi sráccal, teljesen felvállalja magát, és igazából nem zaklatja senki emiatt.

Viszont a te döntésed, bárhogy is döntesz, az lesz a nyerö, a lényeg hogy legyél boldog! :)

2022. okt. 2. 21:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mi lenne a helyes út, tanácsot se nagyon tudok adni neked ebben a témában, néha-néha bennem is felmerül a kiköltözés gondolata, de én valószínűleg nem lennék rá képes. Hiszek egy jobb világban, hogy itthon is változhatnak a dolgok. Csak azt nem tudom meddig kell várni rá, lehet hogy örökké.

Addig is kívánom, hogy sikerüljön bekerülni az általad választott egyetemre, elvégezni azt, mellette pedig sok-sok szeretetben megélt pillanatot a családoddal, barátaiddal. Sok sikert!

2022. okt. 2. 21:25
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha minden meleg elmenekül, nem is lesz változás.
2022. okt. 2. 21:44
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Homofób rosszindulatú emberek minden országban vannak. Lehet papíron több jogod van külföldön, de attól még menni fog a hátad mögött a pletyka, beszólogatás és bizonyos környékeken, bizonyos időszakokban nem lesz célszerű sétálgatnod. Hozzáadva hogy külföldön egy migráns, bevándorló leszel életed végéig.

Először inkább végezd el az orvosit, nem olyan könnyű dolog az!

2022. okt. 2. 21:47
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Küzdeni kell, nem menekülni. Felvállalni magunkat, nem titkolózni, nem bújkálni, hanem megfogni a párunk kezét az utcán, megcsókolni őt. Bátran kiállni magunkért, a jogainkért. Megmutatni a többségnek, hogy nem vagyunk rosszabbak, mint ők. Szerintem maradj velünk.
2022. okt. 2. 22:55
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

A mai körülmények közt nyugatra "menekülni"? Nem valami csillogó jövő!

Szerintem is itthon kell kialakítani azt a közeget, ahol jól érzed magad!

Ha nem akarsz LMBTQ-aktivistaként működni, hidd el, a többség el fog fogadni!

2022. okt. 3. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!