Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek melegként mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melegként mit csináljak/ mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Ha minden jól megy jövőre megyek egyetemre, de ahogy telik az idő egyre jobban elszomorodom a magyar emberek ideológiája miatt. Itt nem feltétlenül csak a homfóbiára gondolok. Rengeteg negatív, rossz szándékú, tanulatlan ember van jelenleg ebben az országban és minél nagyobb vagyok annál jobban érzem köztem és a társadalom közötti hasadékot. Vidéken élek, ami elképzelhető, hogy jobban közrejátszik ebben. Ebből adódóan nem érzem otthon magam a házamban, szóval ezért találtam ki ezt a tervet. Röviden, szerintetek jó ötlet valamelyik nyugati országban elköltözni az orvosi elvégzése után? (Ráadásul az életszínvonal is magasabb ott, de jelenleg ez csak másodlagos)

2022. okt. 2. 20:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
93%
Az van, hogy az emberek ha megismernek más minden. Az is ha bevallod. Buta emberek vannak máshol is. Én Angliában élek. Itt is vannak közönséges buta emberek. Bécsben is. Sorolhatnám. Szerintem az a lényeg, hogy jól érezd magad. Amúgy sok meleg doki van. Én az elmúlt 2 évben 3 orvostanhallgató sráccal dugtam. :) Nem olyan rossz minden mint ahogy látszik. Amúgy ezt mondom úgy, hogy pont az egészségügy helyzete miatt döntöttem el, hogy külföldre teszem át az életem mert nem mindegy hol és hogyan hal majd meg az ember. Sajnos láttam, hogy se a pénz, se kapcsolati tőke nem segít itthon. Sok dologra nincs privát lehetőség. Amíg a beteg kell megvegye a katétert a gyógyszertárba hogy kicseréljék addig nagy gondok vannak és lesznek. És amíg a nővérek is úgy viselkednek mint akik szivességet tesznek hogy a munkájukat végzik és minősíthetetlen hangnemben beszélnek. Sajnos megtapasztaltam sok dolgot az elmúlt pár évben. Szóval elkalandoztam. A lényeg hogy a boldogságod rajtad is múlik. Sok a bolond és sajna a gazdasági helyzet miatt több lesz az ingerült, ideges, agresszív ember akik mindenkit bántanak majd csak azért mert nekik rossz. Szóval etéren nem jó a helyzet de a világ nem ilyen rossz. De sajnos szomorú tény hogy elég csak Ausztriába átugrani 1 hétre és az ember mikor visszatér Pestre jobban látja a hibákat. :(
2022. okt. 5. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!