Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melegként mit csináljak/ mitévő legyek?
Habár már rég nem a Te korosztályod vagyok, de én is azt ajánlom, maradj itthon!
Építsd ki a magad környezetét, ahol jól fogod érezni magad!
Szívesen beszélgetnék veled!
Előttem szóló!
Már vártam: Mindenért az Orbán a felelős! Kár, hogy hagyod magad elhülyíteni a libernyákoktól...
Mit gondolsz? A libernyák magyarok közt nincsenek homofóbok? Szerintem, nem sokkal kevesebb, mint a másik oldalon! Csak éppen a nyugat felé mutatják a jóembert, mert azt követelik meg tőlük!
Mondom ezt melegként, és nem elfogultan... Én tájékozódom mindkét oldalról, s az alapján ítélem meg a világot!
Nem veszed észre, hogy tőlünk nyugatabbra már egyre nagyobbak a tiltakozások? A németeknél már gáz is kevés lesz a szabotázs-akció miatt!
Jobbos szlogeneket úgy, mint te a libsi szlogeneket szajkózod...
A kormány nem meglovagolja a problémát, csak az LMBTQxyz propagandát szeretné távoltartani! És ebben teljes mértékben, mint meleg (amit te kétségbe vonsz!), egyetértek! Nézz körül a YT-on, a bohóc - színesre festett - mindenféle "kíííír" propagandisták miket csinálnak kisgyerekeket bevonva a mocskos játékaikba! Nem beszélve a nemátalakító műtétek propagálásáról, szntén kisgyerekek körében!
Te ezzel egyetértesz?
Mert nem a melegség elfogadása a probléma, ugyanis a társadalom nagy részének ezzel nincs problémája!
16!
Ezt már akkor kellett volna írnod, amikor az illető először betolta ide a politikát!
Szerintem meg nem kell a politikát, a közéleti kérdéseket tabusítani ez is ugyanúgy az életünk része, hatással van ránk. A kérdésben is felmerült a magyar társadalmat jellemző ideológia, hogy a kérdező nem érzi magát otthon így a hazájában és hát hogy ne lenne ehhez köze annak az ellenséges propagandának ami az lmbtq közösséget célozza évek óta. Engem ez érint, és ismerek sok más meleget akinek nem közömbös, hogy tisztességes, adófizető magyar állampolgárként egy ilyen propaganda célpontja, hogy a kormányzati kommunikáció miket meg nem enged magának, vagy hogy családi jogi téren hátrányt szenved és emiatt emigrálna. Az nem vita, hogy leírom azt a tényt hogy ez a politikai környezet hogyan hat sokunk életére. A vita ott kezdődik, hogy valaki rögtön agymosott libernyákozik miatta.
Persze a "magyar társadalom többségének nincs baja a melegekkel" amíg a négy fal között, kussban, sehol nem megjelenve és megjelenítve elvegetálnak és csöndben megdöglenek. Ha médiában, utcán, oktatásban, közéletben megjelenik a homoszexualitás akkor meg már habzik a szájuk. Mert az már LMBTQ "propaganda" ha már ők is a társadalom részei, akkor őket is megjelenítjük, felvilágosítjuk stb. Az a normális ha marginalizáljuk őket, ugye? Na mindegy. Én legalább nem tagadom hogy "libsi" vagyok ebben a tekintetben, bár a legtöbb politikai skála centristának jelöl. Az viszont sokat elárul hogy a hozzád hasonlók, mindig szeretnék magukat függetlennek beállítani, akik "mindkét oldalról" objektív szemüvegen át tájékozódnak, közben a napnál is világosabb hogy nem így van. Csak sosem merik kimondani hogy ők mik.
Már megint miért hazudsz?!
A támadások (ha annak lehet nevezni!) az LBBTQxyz propagandistákat érik, nem az LMBTQ közösséget!
ÉS EZ NAGY KÜLÖNBSÉG!
Nem a közösséggel van a baj, hanem a propagandistákkal! Akárhogy is csűröd-csavarod!
Hazudsz akkor is, amikor függetlenséget emlegetsz! Éppen a te oldaladon mondják pl. az "objektív" újságíróitok, hogy "független"-ek!
De tudom, hogy téged ezek nem érdeklenek, mert a mai neoliberálfasiszták csakis akkor elfogadóak, ha azt hallják, amit ők szajkóznak! Sokszor aztán hivatkoznak is egymásra!
Pl. az újságíróitok megjelentetnek valamit a NY Times-ban kicsit elmásított névvel, aztán itthon meg hivatkoznak rá: no lám, már a NY Times is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!