Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek!Milyen volt nővel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek!Milyen volt nővel a szex,csók,orál?

Figyelt kérdés
Kérlek részletesen írjátok le!Mikor,hol,hogyan történt?Ha csak az egyiket csináltátok nővel,azt is írjátok le!

2022. dec. 9. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
0%
Képzeletben történt, a fejemben. És ott is marad.
2022. dec. 10. 12:57
 32/81 A kérdező kommentje:
31:Az is valami
2022. dec. 10. 13:03
 33/81 anonim ***** válasza:
77%
Kerdező ritka ostoba vagy! Aki meleg az nem tud nővel szexelni, csókolózni mert kizarólag a ffakhoz vonzódik! Aki tud az nem meleg hanem biszex, de ez egyszerűen nem fér bele a csöppnyi agyadba, mert meghaladja a felfogóképesseged!
2022. dec. 10. 14:28
 34/81 anonim ***** válasza:
87%

Ha homofób környezet,akkor nem pasizol,de nehogy már lánnyal kelljen lennem.

Ha nem akarok párkapcsolatot,ahhoz sincs közük.

Attól,mert homofóbok még nem ők fogják megmondani,hogy kivel mit csináljak.

Az én családom,rokonságom is többnyire proli,de sosem mentem volna el addig,hogy az ő elvárásaik szerint éljek vagy nekik bizonyítsak.

Heterók sem akarnak mind kapcsolatot vagy családot.

24-es voltam.

2022. dec. 10. 15:40
 35/81 anonim ***** válasza:
89%

Meleg vagyok.

Sosem voltam nővel de nem is leszek.

Nem igaz, hogy szinte minden meleg volt. Volt olyan aki tényleg volt mielőtt nem tudta magát elfogadni, de az kizárólag a társadalmi nyomás hatására. De ezekkel az esetekkel együtt is nem kicsit erős túlzás hogy "szinte minden". Tudom miről beszélek mert a baráti köröm nagy része is meleg.

2022. dec. 10. 19:13
 36/81 anonim ***** válasza:
90%

Tisztelt kérdező:

Ne keverd a biszexuálisokat a homoszexuálisokkal. Az előbbi mindkét nemmel tud intim kapcsolatot létesíteni valamint irántuk intim érzelmeket táplálni. A homoszexuálisok viszont kizárólag csak a saját nemével képes intim kapcsolatba kerülni valamint irántuk intim érzelmeket táplálni.

2022. dec. 10. 19:30
 37/81 anonim ***** válasza:
11%
36 hiába mondod neki! Ezt már többször leírtam a kérdezőnek, de képtelen felfogni, helyette jól lepontozott. Ritka buta ez a kérdező.
2022. dec. 10. 20:47
 38/81 A kérdező kommentje:
37:A buták akkor ti vagytok.Akkor szerintetek pl. Steiner Kristóf,Wentworth Miller,Matt Bomer is biszexek?Mert mindhárman homonak vallják magukat,de voltak már nővel.Sőt,az egyiknek még van nőtől is gyereke
2022. dec. 11. 10:16
 39/81 anonim ***** válasza:
0%
Valóban buta vagy kérdező!
2022. dec. 11. 11:05
 40/81 A kérdező kommentje:
Amit az előbb írtam,arra válászolj,okoska
2022. dec. 11. 11:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!