Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek!Milyen volt nővel a szex,csók,orál?
Ha homofób környezet,akkor nem pasizol,de nehogy már lánnyal kelljen lennem.
Ha nem akarok párkapcsolatot,ahhoz sincs közük.
Attól,mert homofóbok még nem ők fogják megmondani,hogy kivel mit csináljak.
Az én családom,rokonságom is többnyire proli,de sosem mentem volna el addig,hogy az ő elvárásaik szerint éljek vagy nekik bizonyítsak.
Heterók sem akarnak mind kapcsolatot vagy családot.
24-es voltam.
Meleg vagyok.
Sosem voltam nővel de nem is leszek.
Nem igaz, hogy szinte minden meleg volt. Volt olyan aki tényleg volt mielőtt nem tudta magát elfogadni, de az kizárólag a társadalmi nyomás hatására. De ezekkel az esetekkel együtt is nem kicsit erős túlzás hogy "szinte minden". Tudom miről beszélek mert a baráti köröm nagy része is meleg.
Tisztelt kérdező:
Ne keverd a biszexuálisokat a homoszexuálisokkal. Az előbbi mindkét nemmel tud intim kapcsolatot létesíteni valamint irántuk intim érzelmeket táplálni. A homoszexuálisok viszont kizárólag csak a saját nemével képes intim kapcsolatba kerülni valamint irántuk intim érzelmeket táplálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!