Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek!Milyen volt nővel a szex,csók,orál?
Figyelt kérdés
Kérlek részletesen írjátok le!Mikor,hol,hogyan történt?Ha csak az egyiket csináltátok nővel,azt is írjátok le!2022. dec. 9. 15:35
11/81 A kérdező kommentje:
10:Melegnek vallják magukat
2022. dec. 9. 16:17
12/81 anonim válasza:
Ha te kis széknek hívod magad, attól még nem leszel az.
13/81 anonim válasza:
Leszbikuskent a kerdezo mellett állok
A társadalmi nyomás nagy úr
Elég sok leszbikus is próbált “normális” életet élni mielőtt feladta. Köztük én is
Nem hiszem hogy srácoknál ez másképp menne
14/81 anonim válasza:
Ugyan már 13-as! Ne kamuzz! Aki a saját neméhez vonzódik, az mindenféle szexuális dologra képtelen az ellenkező neművel. Ez a társadalmi nyomás semmi más, mint demagógia. Plusz ezek szerint simán átveritek a heterókat. Kicsit sem vagytok egoisták!
15/81 anonim válasza:
Jól van😅😅😅akkor pontozz le mit bánom én
Attól hogy te nem hiszed el meg megtörténik és az erintttek hadd döntsék már el hogy melegek/leszbikusok vagy sem
16/81 anonim válasza:
Nagyon nem értesz! Azt fel sem fogod, hogy a heterókat cseszitek át egoista módon, es azzal jöttöt, hogy mert a tarsadalmi nyomás bla bla bla. Egoisták vagytok!
18/81 anonim válasza:
Szerintem meg nincs jól, mert erkölcstelenek az ilyen melegek. De az ő ertekrendjükbe simán belefér az, hogy felasználjanak egy heterót, csak azért mert gyávák.
20/81 anonim válasza:
Szerintem egy meleg/leszbikus ember a társadalmi nyomas miatt siman először az ellenkező nemmel kezd. Ugy ertem o maga is ezt erzi normalisnak. Ez az elvaras. Es közben meg jobban tudatosul benne mire vagyik. Ez nem átverés. Az atveres szandekos. Ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!