Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Haverjaitokról mennyi képetek van lementve gépre/telefonra?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 16:56
1/12 anonim válasza:
Egyik haveromról egy álmában, boxerban merevedős kép. Egy másik haveromról egy boxeros kép és egy videó, amelyiken markolássza magát.
Plusz telegrammon, viberen amiket szexuális céllal kaptam, bár ezek nincsenek konkrétan lementve.
(Nem mutatom meg egyiket sem, ha esetleg ez a cél)
3/12 anonim válasza:
A jobban kinéző haverjaimról van kép, illetve pár boxeres kép van róluk de ennyi
6/12 anonim válasza:
Alig néhány. Nem szeretek így ismerőseimről menteni képeket.
7/12 Perverzsrac94 válasza:
Van pár, de csak olyan, ahol együtt kirándultunk, vagy buliztunk. Szexuális célzattal 0.
28/F
8/12 anonim válasza:
közös kép van, értsd kirándulós, motorozós, bulizós. Ha pucér képekre vonatkozik a kérdés egy sem, mivel a haverjaim nagy része nem meleg és a normális melegek (mint én is) nem izgulnak a haverjaikra.
9/12 anonim válasza:
Olyan van, amin mezítláb van vagy csak a lábfeje, meg max pár alvás közben lőtt.
10/12 anonim válasza:
Nekem egyik nagylábú haveromtól van zoknikba meg kis papucsokba ahohy probál beleférni 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!