Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A heteró haverjaitok szoktak érdeklődni a homoszexualitásotokról? Ha igen akkor mit kérdeztek?
Figyelt kérdés
Tőlem volt màr,hogy kérdezték ezt azt..
Tegnap pl azt a kérdést tette fel egyik haverom ,hogy szeretek e cumizni
2022. ápr. 17. 05:54
1/11 anonim válasza:
igen, főleg hogy miket szeretek meg hogy nekem is áll e közbe.
2/11 Béla211 válasza:
Igen engem is volt, hogy kérdeztek ilyenről, de ők egy idő után mind be probálkoztak, mert kiderült, hogy bisexek.Kettő ilyen volt.
3/11 anonim válasza:
A 2. válaszból is látszik, hogy a heterók nem kiváncsiak a homoszexualitásra.
4/11 anonim válasza:
nem kíváncsik és ide se kéne írjatok
6/11 anonim válasza:
Ahogy a kettes írja.
Aki eléggé érdeklődően kérdez ilyen dolgokról, abban nagy valószínűséggel van bi hajlam :)
Tapasztalat.
7/11 anonim válasza:
Az egyik mindig megkérdezni hogy van-e valakim, de mostanában hanyagol, én is hanyagolom mert sok a tanulás. Ez nem kifogás neki se nekem, de én csak folytattam amit ő elkezdett :/
8/11 anonim válasza:
Pedig vannak értelmes emberek, akikről lehet beszélni a szexualitásról, ugyanúgy mint bármi másról, függetlenül attól hogy hetero, vagy sem, hogy heteroszexualitásról van szó, vagy sem. Már beszéltünk ilyen témákról társaságban, nekem is tettek fel ilyen kérdéseket, pl. hogy hogy döntjük el ki melyik oldalon van, ez nem nehezíti meg az ismerkedést? Hogy mióta tudom, hogy jöttem rá, voltam-e nővel? De olyan is, hogy amúgy nem fáj, vagy meg tudnám-e mondani mit élvezek benne, mindig előkészülünk, ha igen akkor ez nem rontja a spontaneitást? Mindig van anál? Ilyesmik.
9/11 anonim válasza:
#8-as, ezekre mit szoktál válaszolni?
10/11 anonim válasza:
Ilyen lightosabb jellegű kérdésekkel találkoztam csak eddig, nem kifejezetten szexuális témájúakkal? Például hogy hogyan jöttem rá, hgoy meleg vagyok, mióta tudom, ki mit reagált rá, amikor megtudta, ért-e valamilyen negatívum emiatt, meg hasonlók. Értelmes emberekkel szerintem bármiről, így erről is lehet értelmesen beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!