Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, akik nehezen fogadták el magukat, a coming outotok előtt próbálkoztatok hetero kapcsolattal? Hogy tudtátok elfogadni, hogy sosem fog működni lánnyal?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nem próbálkoztam. Aki nem fogadja el magát, annak egyszerűen annyi az oka, hogy megfelelési kényszere van a környezete felé és a társadalom felé. Amint megtanulja ezt elengedni(jobb esetben), akkor boldog lesz. Ha nem, akkor meg süllyesztő. Nekem is több időbe telt az elfogadás, de magamból kiindulva is csak erre a következtetésre lehet jutni. A lényeg mindig a saját boldogságod kell, hogy legyen. Az, aki meg akar változtatni, rád akar erőltetni dolgokat, azokat meg kukázni kell a p*csiába. Legyen az szülő, barát, akármi. Ha egyedül nehezen megy, akkor meg pszichológus is tud sokat segíteni. Egyszerűen meg kell látni a jót mindenben és boldog leszel. De ez minden emberre igaz ugyanúgy. Hetero sem lesz sosem boldog, ha állandóan a megfelési kényszereivel küzködik.
2/5 anonim válasza:
Igen, én próbálkoztam. Nem akartam elfogadni magam, meg akartam változni, mert a családi és a baráti körömben elítélték a melegséget.
Volt barátnőm 8 hónapig, míg rájöttem, hogy ezzel nemcsak, hogy neki, hanem magamnak is hazudok.
Szakítottam vele, majd utána próbáltam olyan emberekkel körülvenni magam, akik olyannak fogadnak el, amilyen vagyok. 1 éve a szüleimnek is elmondtam. Nagyon csalódottak voltak, de nem igazán változott semmi... Azóta nem igazán került szóba a téma otthon, de legalább nincs többé az idegesítő "Na mikor lesz barátnőd? :)" kérdés.
3/5 anonim válasza:
Az elfogadás nekem is nehezen ment, de rájöttem idővel, hogy nincs más választásom.
4/5 anonim válasza:
Én hamar elfogadtam magam, de a környezetem (szülők miatt) nem coming outoltam évekig. Hetero kapcsolattal próbálkoztam, de max beszélgetésig jutottunk. Örülök is neki visszagondolva
5/5 anonim válasza:
Én melegként , csak éreztem és tudtam , hogy nekem nem a csajok kellenek,pergett mint a film, mentek az események, később tudatosult csak.
De ez így van rendjén.
Üdv Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!