Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek!Milyen volt nővel a szex,csók,orál?
Figyelt kérdés
Kérlek részletesen írjátok le!Mikor,hol,hogyan történt?Ha csak az egyiket csináltátok nővel,azt is írjátok le!2022. dec. 9. 15:35
1/81 anonim válasza:
Aki meleg az se nem szexel, se nem orálozik, se nem csókolózik nővel.
Miért teszel fel kérdés, ha a "meleg" fogalmával sem vagy tisztában?
2/81 A kérdező kommentje:
1:Dehogyisnem.A legtöbbjük volt má nővel
2022. dec. 9. 15:39
3/81 anonim válasza:
#2: tényleg nem vagy tisztában a dolgokkal.
A melegek semmilyen formában nincsenek nőkkel. Számukra ez legalább olyan taszító, mint egy hetero férfinak másik pasit leszopni, lesmárolni, stb.
Akikről te beszélsz, azok biszexuálisok. Teljesen más kategória.
4/81 A kérdező kommentje:
3:Én most arra vagyok kíváncsi,amikor melegek voltak nővel,nem a kioktatásra
2022. dec. 9. 15:45
6/81 A kérdező kommentje:
5:Mert?Az ilyen kérdések alá sok értelmes válasz jött
2022. dec. 9. 16:01
7/81 anonim válasza:
#6: értelmes kérdések alá mennek értelmes válaszok. Ez nem az, ahogy kifejtettem...
8/81 anonim válasza:
Akkor is hülyeséget írsz kérdező. Többen is mondjuk, hogy nem vagy tisztában a fogalommal.
9/81 A kérdező kommentje:
Mégis rengeteg meleg írja,hogy volt nővel
2022. dec. 9. 16:12
10/81 anonim válasza:
#9: azok nem melegek, mit nem lehet ezen felfogni? Tényleg ennyire nehéz a felfogásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!