Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik/igaz, hogy egy meleg fiú lehet "heterós", de a melegek többsége nem ilyen? Tehát tényleg van különbség átlagban heteró és meleg fiúk között?
Ha igen, mi lehet az oka? Viselkedés, megjelenés, kisugárzás, öltözködés, személyiség jegyek?
A heteró fiúk miért mások sok tekintetében, mint a melegek?
Bár én biszex vagyok (azon belül sokkal inkább a saját nememhez vonzódva), de senki nem mondta meg rólam, amíg el nem mondtam. (Homo személyek sem.)
A legtöbb barátom és haverom először azt hitte, hogy hülyéskedek.
Ellenben van olyan haverom, aki heteró, mégis, az emberek többsége homo-, vagy minimum biszexuálisnak gondolja a mozgása, beszéde, kisugárzása alapján.
A legtöbb homo és biszexuális srácról csak nagyon kevés ember tudná megmondani 100%-os biztossággal, hogy nem heteró. A döntő többség legjobb esetben is csak sejtheti, de inkább nem is feltételezi.
Hetero férfiak sokszor alapból be vannak skatujázva abba hogy mit szerethetnek és mit nem.
Gondolhatsz itt italoktól kezdve, zenén át sorozatokig mindenre.
A másik pedig hogy azok akik sztereotipikus melegek azok láthatóbbak.
Most belegondolok abba hogy rólam elég nehéz megmondani, és senkinek se úgy mutatkozok be hogy hello XY vagyok és meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!