Mire jó a laptopokban a processzor? Intel Core i5-1005G1 és Intel Core i3-1005G1 között mik a különbségek? Szerintetek érdemesebb a második laptopot megvenni? Abban i3 van, és a képfelbontása nagyobb, míg az elsőnek a lépfelbontása rosszabb.
Sebességmérő oldalak vannak, ahol eltéréseket megt udod tekinteni.
Processzormagok - és szálakban van eltérés - és persze sebességben - i3, i5, i7 stb közt.
A felbontás mellett másban is eltér, pl fele annyi ram van benne.
4GB ram-al én már nem vennék gépet még internetezéshez sem.
Akkor inkább: [link]
ugyanaz csak ez használható is :D
az első amúgy jó lenne ár/értékben, de nekem a felbontás kicsi lenne, nem férnék el rajta. (persze ez megint csak felhasználási módtól függ)
Miért mondod, hogy az használható is, amit küldtél?
Linux helyett tudok telepíttetni windowst, nem ?
mert 4GB helyett 8GB ram van benne alapból. :)
amúgy igen azt raksz rá amit akarsz (én is windows nélkülit küldtem), mert:
1) alapból nem éri meg a windows licence, neten olcsóbban lehet venni, mintha beleépítik az árba
2) te is ilyen laptopot néztél, tehát nem feltételeztem, hogy azzal szeretnéd venni. (én pl linuxot használok, szóval előretelepített windows-os gépet sose vettem, mert minek fizessek érte ha úgyis letörlöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!