Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapott hisztériás rohamot, igaza van?
Figyelt kérdés
Hétvégén a meleg haverommal elmentünk kirándulni, (én heteró vagyok) és közben beszélgettünk. Szóba került a politika. A pártok, köztük a Mi Hazánk is. A haverom ahogy meghallotta hogy Mi Hazánk, konkrétan hisztériás rohamot kapott. Azt mondogatta, hogy ki ne ejtsem ezt a pártot a számon, mert az a párt meg akarja ölni őket. Kérdem kiket, miről beszél? Erre 2 hiszteria roham közt: a melegeket meg akarja ölni a Mi Hazánk. Kérdem: honnét szedte ezt? Azt mondta, meleg körökben ezt beszélik! Csak akkor nyugodott meg, ha megigértem, hogy többet nem említem a Mi Hazánk nevét. Ő az egyetlen meleg haverom, így nem tudom eldönteni, hogy igaz-e amit mondott, hogy meleg körökben valóban azt beszélik a Mi Hazánkról, amit?
Dehogy ölnének! Nem tudom hol éltek de komolyan? Vagy lehet a gaveromnak igaza van? Mert latom már ketten is azt mindják amit ő. Most akkor ti ezt honnét szeditek?
2022. nov. 14. 16:30
12/44 anonim válasza:
Hitler is akarta, sőt ölte is őket. Szovjet is vitték táborba őket, a mi hazánk is tenné, ha tehetné. Nem véletlenül égetnek meleg vagy milyen zászlókat. Amúgy se meleg, se dk-s nem vagyok, mielőtt még valaki kitalálja.
2022. nov. 14. 16:30
13/44 anonim válasza:
Kedves meleg társaim!
A melegeket elsősorban a fanatikus iszlamisták akarják megölni!
Amúgy fentebb írta valaki, hogy homofóbok minden pártban vannak! S még az arányokban sem lehet nagy különbség!
2022. nov. 14. 16:39
14/44 anonim válasza:
Azért ne tegyünk úgy, mintha nem egy gyűlölködő párt lenne a mi hazánk. Toroczkai még jobbikoskent betiltotta a melegség utcán való kimutatasat asotthalmon. Duro Dóra könyvet darált lmbtq tartalom miatt, Novák pedig szivárványzaszlokat lop és éget el. Nem kell hozzá ismerni a 20.szazadi történelmet, hogy tudja az ember, mihez vezetnek az ilyen megnyilvanulasok.
2022. nov. 14. 17:21
15/44 steven95 válasza:
A párt nem is, de van egy két félelmetes követőjük...ahigy minden pártnak lehet. Orbán se fog migránst ölni, de gyűlöletkeltés miatt egy egy híva simán...
2022. nov. 14. 17:45
16/44 anonim válasza:
Steve! Miről beszélsz?
Azért egyelőre nem a fehér / keresztény emberek ölnek migránsokat, hanem fordítva! Százával (?) vannak már európában ilyenek!
Még jó, hogy ma nem történt nálunk is katasztrófa a migránsokat szállító embercsempászek miatt! Ahol még a migránsoknál is fegyverek voltak!
2022. nov. 14. 18:27
17/44 anonim válasza:
Napi mi hazánkos provokatív kamu kérdést olvashattak.
[Ti ezt a sztorit komolyan elhiszitek? :DDDD]
2022. nov. 14. 18:36
18/44 anonim válasza:
Látom, a 16-ost keményen lepontoztátok! Miért nem cáfoljátok állításait? Vagy talán azért, meg a "százával" kevés? Lehet! Csak magában Párizsban párszáz áldozat van, eddig!
2022. nov. 14. 18:46
19/44 anonim válasza:
Mert nem ez volt a kérdés. A hozzászólása tipikus terelés.
2022. nov. 14. 18:55
20/44 anonim válasza:
Kérdező!
Honnan veszik? Propaganda! Konkrétumokat nem hajlandók írni, mert nem nagyon tudnak!
Nézd meg 16-os kommentem, cáfolat nincs, lepontozás keményen! Mivel itt elsősorban melegek vannak, nem tudok mást mondani, mint amit kérdésedre is írhattam volna: Ők vannak a propaganda hálójában!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!