Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kapott hisztériás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapott hisztériás rohamot, igaza van?

Figyelt kérdés
Hétvégén a meleg haverommal elmentünk kirándulni, (én heteró vagyok) és közben beszélgettünk. Szóba került a politika. A pártok, köztük a Mi Hazánk is. A haverom ahogy meghallotta hogy Mi Hazánk, konkrétan hisztériás rohamot kapott. Azt mondogatta, hogy ki ne ejtsem ezt a pártot a számon, mert az a párt meg akarja ölni őket. Kérdem kiket, miről beszél? Erre 2 hiszteria roham közt: a melegeket meg akarja ölni a Mi Hazánk. Kérdem: honnét szedte ezt? Azt mondta, meleg körökben ezt beszélik! Csak akkor nyugodott meg, ha megigértem, hogy többet nem említem a Mi Hazánk nevét. Ő az egyetlen meleg haverom, így nem tudom eldönteni, hogy igaz-e amit mondott, hogy meleg körökben valóban azt beszélik a Mi Hazánkról, amit?
2022. nov. 14. 14:05
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
80%
A Mi Hazánk is épp olyan semmirekellő párt mint a többi, de arról szó sincs, hogy meg akarják ölni a melegeket. Illetve csak épp annyira, amennyire a DK, LMP, Fidesz, MSZP (van még?), stb. között is biztosan van olyan politikus, szavazó, aki rühelli a melegeket.
2022. nov. 14. 14:16
 2/44 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értettem, hogy mi a baja. Ő Dk-s, és retteg a Mi Hazánktól, azert amit mondott, de hogy milyen meleg körökben hallhatta ezt, azt nem tudom. Azért sem, mert heterókent nem járok meleg körökbe.
2022. nov. 14. 14:19
 3/44 anonim ***** válasza:
76%
Jó, hát DK-snak lenni megmagyaráz pár dolgot... :D
2022. nov. 14. 14:22
 4/44 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt sosem gondom sem azzal hogy meleg, sem azzal hogy Dk-s, (a Dk híresztel ilyeneket a Mi Hazánkról?) viszont a hiszteriája ijesztő volt.
2022. nov. 14. 14:24
 5/44 anonim ***** válasza:
97%
Olvastam már többektől hogy a DK az a kék fidesz, na ezzel egyet értek pedig én is meleg vagyok. Én még nem találkoztam ezzel, hogy a Mi Hazánk meg akarna ölni minket, mondjuk nekem nincs is más meleg a baráti társaságomban. Kicsit túltolta a barátod ezt a dolgot.
2022. nov. 14. 14:36
 6/44 anonim ***** válasza:
89%

Ez olyan mint amikor az én meleg (haverom?) agyondicsérte a fideszt,és szinte a halálomat kívánta mikor mondtam hogy érvénytelenül szavazok a LMBTQ fasságra és nem vagyok fideszes..

Ő ezeket mondta nekem: "A benzin azért drága mert akinek kocsija van az gazdag","ha ellenzéki párt jön akkor jön a drágaság",

"Sokan azért mennek külföldre dolgozni mert megakarnak tanulni beszélni"

És hasonló fasságok,tiszta agymosott volt a gyerek,bár nem volt valami sok esze mert 8 általánosa volt összvissz,és volt benne néhány vonóval is,tehát könnyű annak beszélnie akik egész életükbe a szoc.segélyen éltek szinte..

Nem nagyon szeretek politizálni,de az ilyen egybites faszok miatt tartunk ott ahol..

Na most a Mihazánk nem hinném hogy kiírtaná a melegeket,eléggé kis párt gyakorlatilag csak a pofa nagy,de semmi más,és nem is lenne rá lehetőségük. Ha nem lennének ilyen diszkriminatívak még szimpatikusak is lennének,mert vannak azért jó meglátásaik: Cigánybűnözés felszámolása,iskolához kötni a szavazást,és előrébb hozni a nyugdíjkorhatárt,kilakoltatások megállítása..stb

2022. nov. 14. 14:45
 7/44 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon kellemetlen volt, mert ugye tiszteletben tartottam hogy ő ezt hallotta, viszont nyilván kételkedtem is, de ezt jobban tettem, hogy nem hoztam tudomására.
2022. nov. 14. 14:54
 8/44 anonim ***** válasza:
74%
Ők voltak, akik szivárványos zászlót égettek, németeknél így kezdődött, aztán a zsidókat égették pár évvel később. Ez nyilván attól is függ, hogy hatalomra jutnak vagy törpe párt maradnak.
2022. nov. 14. 15:05
 9/44 A kérdező kommentje:
A melegeket sehol sem akarják megölni.
2022. nov. 14. 15:50
 10/44 anonim ***** válasza:
55%

8-as tökéletesen leírta.

Ölnék, ha tehetnék.

2022. nov. 14. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!