Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapott hisztériás rohamot, igaza van?
Ez olyan mint amikor az én meleg (haverom?) agyondicsérte a fideszt,és szinte a halálomat kívánta mikor mondtam hogy érvénytelenül szavazok a LMBTQ fasságra és nem vagyok fideszes..
Ő ezeket mondta nekem: "A benzin azért drága mert akinek kocsija van az gazdag","ha ellenzéki párt jön akkor jön a drágaság",
"Sokan azért mennek külföldre dolgozni mert megakarnak tanulni beszélni"
És hasonló fasságok,tiszta agymosott volt a gyerek,bár nem volt valami sok esze mert 8 általánosa volt összvissz,és volt benne néhány vonóval is,tehát könnyű annak beszélnie akik egész életükbe a szoc.segélyen éltek szinte..
Nem nagyon szeretek politizálni,de az ilyen egybites faszok miatt tartunk ott ahol..
Na most a Mihazánk nem hinném hogy kiírtaná a melegeket,eléggé kis párt gyakorlatilag csak a pofa nagy,de semmi más,és nem is lenne rá lehetőségük. Ha nem lennének ilyen diszkriminatívak még szimpatikusak is lennének,mert vannak azért jó meglátásaik: Cigánybűnözés felszámolása,iskolához kötni a szavazást,és előrébb hozni a nyugdíjkorhatárt,kilakoltatások megállítása..stb
8-as tökéletesen leírta.
Ölnék, ha tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!