Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb “sikeretek” a homoszexuális rovat által?
Figyelt kérdés
Pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy kinek hogyan sikerült barátkoznia, új embereket megismernie, online barátságot kialakítania, akár csak egy jót beszélgetnie itt felmerülő kérdések és per vagy válaszok alapján, valamint a témára, amin elindultatok.
Azért is érdekel, mert már viszonylag sok sráccal, férfivel beszélgettem a platformon, amelyekből csak egy olyan beszélgetés alakult, amely egy mai napig tartó nagyon jó barátsággá forrta ki magát. ( Csak, hogy én is említsek valamit. 😀)
2022. nov. 9. 13:18
31/32 anonim válasza:
Hát, igazából ismerkedni itt nem ismerkedek egy anonim oldalon. De szívesen leírom az én tanácsaimat és meghallgatom másét is. Nagyon gyakran viszont nem jutok egyről a kettőre: gyakran a szívem mást mond, mint az itteni kommentelők nagy része, aztán törekszem valami kompromisszumra. Pl.volt egy srác, aki mindenki szerint csak kihasznált, mert hát randizások után nincs barátság, dobni kell az illetőt, most meg tök jó barátok vagyunk.
32/32 anonim válasza:
Jó beszélgetések. Most például egy másik felhasználóvaL váltunk üzeneteket farmerfétis, dörgölőzés témában, alaposan megnyert hozzá, ki is próbálom hétvégén. :D
Persze megy a sok nagyszájú privát üzenet ajánlatokkal, de azokból sosincs semmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!