Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb “sikeretek” a homoszexuális rovat által?
Pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy kinek hogyan sikerült barátkoznia, új embereket megismernie, online barátságot kialakítania, akár csak egy jót beszélgetnie itt felmerülő kérdések és per vagy válaszok alapján, valamint a témára, amin elindultatok.
Azért is érdekel, mert már viszonylag sok sráccal, férfivel beszélgettem a platformon, amelyekből csak egy olyan beszélgetés alakult, amely egy mai napig tartó nagyon jó barátsággá forrta ki magát. ( Csak, hogy én is említsek valamit. 😀)
Volt egy srác két évvel ezelőtt,akivel több sétálgatós,beszélgetős találkozásom is volt.Ritka értelmes és szimpatikus ,jó modorú srác volt,de nem lett folytatás - mivel meggondolta magát abban,hogy mégsem áll készen párkapcsolatra.
Volt több, akivel írogattam,szerencsére ők is értelmesek és kulturáltak voltak.Élő találkozás nem történt velük,mert mind vidékiek voltak.
Itt Pesten sem barátkozásra, sem komolyabbra nem tudtam egyetlen egy emberrel sem ismerkedni,találkozni.
Kérdéseim és sok kérdésre írt válaszom volt, ami alapján kettő negatív privátot kaptam,de annál több alkalmi ajánlatot- ez nem a műfajom,ezért itt sem lett folytatás.
Ceterum censeo most is egyedül vagyok :)
Nem azért vagyok itt hogy barátkozzak.
Rengeteg szűz álmodozó ír itt aki tényleg tanácstalan, és régen én is ilyen voltam.
Nekem akkor jól esett volna ha van aki felvilágosít dolgokról.
Munkaidőm engedi, így ez valami hobbimá vált, 5éve itt, van kapcsolatom. Aszem 5000 kérdésre válaszoltam kB.
Ha valaki feltéved ide és kiönti a lelkét milyen nehéz helyzetben van, jó segíteni, és jó ha van visszajelzés, hogy volt haszna (.. észt osztani mint ahogy fentebb írták :D)
3-4 durva levelet kaptam már 1 év alatt, de lepereg :)
Egyszer belementem hogy kibeszéljek valakivel egy fétist :)
2-3-szor rám írtak hogy van e kedvem ismerkedni.
És megismertem egy egész közvetlennek tűnő srácot - ő írt rám - mai napig levelezünk, de csak kizárólag barátságféle. Ezért megérte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!