Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nincs normális menstruációm csak barnázás? 18/L
Tapasztalatok érdekelnének. Most vagyok a gyógyszer szünet utolsó napján holnap kéne elkezdenem a következő levelet.
Sem ez sem az előbbi menstruációm nem volt normális . Alig volt vér. Szinte semmi , inkább barnás.
Ez normális? Bevallom én kicsit aggódom. Akár baba is lehet a dologban ? A tablettát normálisan szedtem a menstruációm első napjától. A 7 napos gyógyszer szünetben volt egy csúnya gyomorrontásom .3 napig hánytam. Ez miben befolyásolja a következő ciklust? Várnom kell 7 napot mire újra hatni fog a tabletta ? ... és végső soron ha abba hagynám mennyi idő alatt múlna el a barnázás, ?... már nagyon elegem van belőle....
Akkor felvilágosítalak, ha már se anyukád, se a nőgyógyászod, de még a betegtájékoztató se ismertette veled azt a tényt, hogy a tablettamentes szünetben CSAK MEGVONÁSOS VÉRZÉSED VAN!!
Ez csak szinte barnázást jelent.
Tehát a tabletta nagyon megváltoztatja a vérzésedet. Míg gyógyszer szedése előtt tiszta vörös vér volt, most már elégedj meg nagyon kevés barnázással.
És igen, ez TERMÉSZETES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!