Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb “sikeretek” a homoszexuális rovat által?
Pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy kinek hogyan sikerült barátkoznia, új embereket megismernie, online barátságot kialakítania, akár csak egy jót beszélgetnie itt felmerülő kérdések és per vagy válaszok alapján, valamint a témára, amin elindultatok.
Azért is érdekel, mert már viszonylag sok sráccal, férfivel beszélgettem a platformon, amelyekből csak egy olyan beszélgetés alakult, amely egy mai napig tartó nagyon jó barátsággá forrta ki magát. ( Csak, hogy én is említsek valamit. 😀)
Tényleg van pár csaló és szélhámos, de azért a többség nem az szerintem. Vagyis akikkel én beszéltem eddig, abból ezt szűrtem le. Eddig két sráccal volt innen kalandom, aztán a többi esetben vagy én nem jöttem be a másiknak, vagy ők nem jöttek be nekem, vagy megvolt a szimpátia, de berezelt a másik. De ez utóbbit se nevezném csalónak vagy kamusnak.
20. Én azt érzem, hogy az egész ismerkedés (főleg talán appok hatására) nagyon elment a külsőségek és ideálok hajszolásának irányába.
Sőt az egész témát sokan a neten akarják/tudják megélni, irtóznak felvállalni bármi "negatívot" (pl. hamarabb fog felszívódni, mint azt mondja, h bocsi meggondoltam magam, vagy nem vagy az esetem).
Ennél csak az a kellemesebb, amikor esetleg végül még is sikerül kifogni valakit akivel lehet ismerkedni és a személyes tali reggelén tűnik el, vagy meg sem jelenik és tűnik el, mert nehéz kiböknie, hogy meggondolta magát.
#5 vagyok.
Kifelejtettem,hogy kilencen azért írtak rám,mert lakhatási gondjaikat akarták egy összeköltözéssel megoldani, illetve volt egy srác,aki arra kért,hogy fizessem ki a villanyszámlájukat, majd megadják.
Az egyéb mentális problémák is lejöttek néha, már írogatásnál is.Ezekből nem idéznék, túl sokat kéne kipontoznom :)
Sikernek nem mondanám, inkább érdekes élménynek. Kamu fotóval, magamat jómódú vállalkozó playboynak beállítva ráírtam egy kielégítetlen, 40 éves nőre. Kiderült, hogy az ország másik felén lakik, otthon évek óta nincs szex, pedig egy okos, melegszívű, vonzó nő. Először lepattintott, mert állandó szeretőt akart, nem csak egy kalandot. Aztán meglepetésemre mégis írt azzal, hogy neki havi két találka is elég volna. Küldött magáról szexi fotókat, kicsit bele is szerettem. :) Bejött a jópasis álca. Azaz csak majdnem, mert gyanút fogott, egészalakos képet kért (uis mint később elárulta, "playboy" létemre túl tisztelettudó voltam). Na, itt kiakadtamn, hogy mekkora szemétséget művelek egy rendes, jobbat érdemlő nővel, és töröltem magam. Aztán visszajöttem új profillal bocsánatot kérni. Kiderült, hogy a végén már biztos volt benne, hogy kamuzom, de nem haragudott meg. Az igazi fotómra sajnos nem izgult be, bár ezt tapintatosan nem mondta ki, de egyértelmű volt. "Legyünk barátok" címszóval pár hétig vibereztünk, megkedveltem őt, de hamar beláttam, hogy ebből nem lesz semmi, és amikor kezdtek elmaradozni az üzenetek, végleg kiszálltam.
Remélem, talált magának egy jóravaló férfit azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!