Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért sértődött meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg?

Figyelt kérdés

A pasim előhozakodott azzal az ötletével,hogy mit szólnék ha hármasoznànk a haverjával aki jó ideje független ! Azt mondta ők mindketten szeretnék,így bele mentem,valahol mindig izgatott a gondolata!

Persze élveztem két aktívval,hatalmasakat szexeltünk jópár alkalommal..

Tegnap kérdeztem a pasim hogy mikor jön újra a barátja, mert jó lenne már újra két farkat érezni ,erre megsértődött,hogy nekem ő már nem is elég!

Na de bakker ,Ő hozta haza a haverját,hogy megdugasson vele ,most meg játsza itt a hattyúk halálát!

2022. okt. 28. 05:26
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Mind a hárman lelkileg megéritek a pénzetek.

Ti ketten akik "kapcsolatban" vagytok....mert ez nem kapcsolat.A harmadik pedig egy genyó,hogy ilyenbe belemegy.

Reprezentatív modellje a meleg "kultúrának" !

2022. okt. 28. 05:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne kapcsolat?

4.éve együtt élünk és jól megvagyunk!

Azért mert nyitottak vagyunk, vagy mert merjük megélni a szexben azt amiről sokak csak fantàziàlgatnak ....!?!

2022. okt. 28. 06:03
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Hát erre számíthatott volna amikor felhozta a dolgot. Hogy megnő az ingerküszöb és egymagában kevés lesz.

Ajánlanám hogy egy ideig egyáltalán ne szexelj senkivel se. Így egy idő után normalizálódik a helyzet talán.

2022. okt. 28. 06:07
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Hát, számíthatott volna rá hogy ez lesz, viszont ö se mondott hülyeséget azzal hogy már nem elég csak ő neked, elvégre kívánod a többest. Én szerintem ha egy kapcsolat egyszer nyitottá válik onnan már nincs visszaút, az már az is marad.

Annyit tudsz tenni, hogy tudatositod hogy a haverja számodra csak plusz egy farok, gyakorlatilag egy nagyon jó dildó (😆) de érzelmileg és testileg is még ő a te párod, és nem hagynád el. Persze csak akkor ha tényleg így is gondolod/érzed.

2022. okt. 28. 06:17
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Szeretem mikor olyanok mondanak kritikát más kapcsolatáról akik amúgy évek óta szinglik.
2022. okt. 28. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

és mi van, ha sokan azért szinglik, mert a "kedves és szeretni való" párjuk megnyitotta a kapcsolatot ?

és ezt nem mindenki viseli el, még akkor sem, ha ma ez nagy divat, sőt lassan lenézik aki nem így áll hozzá.

2022. okt. 28. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Persze, a gyk háromnegyedének megnyitotta a párja a kapcsolatot, ezért évek óta nem találtak mást xd Álmodban.
2022. okt. 28. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Mondhat bárki bármit, de se a heteróktól, se a biszexektől, se a leszbikusoktól, sem a melegetől nem normális az, ha bármelyik fél hármasozni akar. Akkor sem az, ha "elvileg" mindkét fél benne van. Akik hármasoznak, ott már nincs meg az az érzelmi kötődés, ami mély érzelmi intimitást takar. Petsze a hiperszuper liberális vilagban sem a monogámia, sem pedig a mély érzelmi intimitás nem "divat", sőt azt sem tudják már, hogy ezek mit is jelentenek.

Nem véletlen hogy minden hármasnak az a vége, amit a kérdező vázol. A monogámiához kell a legnagyobb szellemi, és érzelmi érettség.

2022. okt. 28. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny lett a barátjára és rád is, valószínű tetszett neki

De elég volt ennyi,

Szerintem a hármast nem igen szabad egy személlyel rendszeresíteni mert előbb utóbb ilyen gondok lesznek belőle.

2022. okt. 28. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!