Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik más férfiakat tartanak ki?
Általában idősek fiatalokat - akik ezért természetben "hálásak".
Nagy divat , de nem új dolog.
Lehett volna 2 ilyen kapcsolatom is aktív vagyok
Napi 10órát dolgozok szombaton csak 5 órát vasárnap szabad.
Olyan passzív sráccal hozott össze a sors kétszer is hogy ők
"eltartottak-kitartottak" volna
Hiába dolgozok sokat minimális a kerestem.Nekik menő vállalkozásaik vannak és azt szerették volna hogy Othon teremtsem meg a családias hangulatot még be is jelentettek volna én meg othon kert áploás és minden is.
Akkor amint ezt felhozták rögtön elhagytam őket.
Nem bántam meg nem tudtam volna ezt beválalni, ez kB. 10éve volt, most már tudom hogy igaz szerelem nem létezik bárki bármit mond. Max kölcsönös szeret és tisztelet ez itt meglett volna annó most már elég is volna, nem álmodozok nagy szerelemről.
Nagy szerelem-nagy szar
Kis szerelem-kis szar
Mondta nagyanyám, így is van!
Én meg pont egy ilyen kapcsolatban érezném jól magam, vinném a háztartást.
Én szívesen foglalkoznék az otthoni dolgokkal (úgyis imádok főzni és takarítani), de nem várnám el, hogy egy fizetésből éljünk. Én is ugyanúgy vállalnék munkát, csak maximum részidősként vagy magán jelleggel otthonról.
Kicsit lightosabban, de zgyanúgy dolgoznék.
Persze csak ha a leendő páromnak ez megfelelne így.
Hány éves vagy?:)
(7-es vagyok)
privátot is írhatsz
vevő lennék rá!
de ide komolyabb szintek kellenek…
több pénz.
értékelném a luxus cuccokat is 😋😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!