Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szemüveges nőt szexisnek tartanak a pasik, akkor a szemüveges férfiakat miért tartják lúzernek a nők?
A "titkárnő-típus" közmondásosan az egyik olyan nőtípus, aki a férfiakat nagyon beindítja. Tehát a nőknek semmilyen hátránya nincs abból, hogy szemüveget viselnek, sőt, még bizonyos pluszt is ad.
A férfiakat viszont lúzernek, szűznek, anyuci pici fiának, kockának stb. nevezik ugyanilyen helyzetben, ami igencsak igazságtalan.
Ki mit gondol, miért lehet ez? A szemüveg viselése elárulhatja, milyen személyiségjegyekkel rendelkezünk?
"Ki mit gondol,...?"
Én pl. azt, hogy hüleségeket írsz. Meg azt is, bár ebben lehet, hogy tévedek, hogy megint egy tunya senkiházi, aki olyan dologra akarja fogni az ismerkedési nehézségeit, ami teljes mértékben irreleváns ismerkedéskor.
Ezzel egyaltalan nem tudok egyeterteni. Ritkan hordom, igazabol csak olvasni es hosszabb motorosturakra vagy amikor varoson belül nyitott bukoban megyek este. Eddig csak pozitiv visszajelzeseket kaptam. Söt, elöfordult olyan is, hogy kavezoban kertem szalvetat, hogy a szetcsattant bogarakat letöröljem rola es a csajszi ragaszkodott hozza, hogy a sajat szemüvegtörlöjevel es tisztitospray-jevel tisztitsa, amig en szürcsöltem a kavemat.
Szerintem fontos, hogy az ember az arcformajahoz illö szemüveget (es napszemüveget is) valasszon. Akkor szerintem, ad a megjeleneshez. Ha viszont ugy erzed, hogy a lanyok pozitivabban allnak hozzad, amikor nem hordod, akkor esetleg gondolkozz el kontaktlencsen vagy kritikusan nezd meg, hogy magadhoz es stilusodhoz illö szemüveget viselsz e?
A legtöbb nő divatszemüveget hord! A férfiak általában akkor szoktak szemüveget hordani, ha muszáj, mert rosszul látnak. Egyáltalán nem lúzerek ezek a pasik, csak szükségük van rá! Ezt elkell fogadni.
Alapból a szemüveg nem szexi, csak van akinek jól áll, és van akinek nem. Sokan ezért választják helyette a kontaktlencsét.
Jo szemuveget kell valasztani, van ami tenyleg gagyin nez ki akarkin, nemtol fuggetlenul. A nok altalaban jobban figyelnek arra, hogy jol alljon nekik, a ferfiak meg nem, de ha odafigyelnek ok is, rajtuk is tud kifejezetten szexi lenni. A parom is szemuveges, neki mondjuk pont egy atlagosabb darabja van de neki pl jol all mert szep az arca alatta a szemuvegtol fuggetlenul. A haverjanak is jol all a szemuveg.
Masreszt sokszor a szemuveges sracok a szemuvegtol fuggetlenul visszahuzodoak, csendesek es ez alapjan konyvelik el luzernek. Se a parom se a haverja nem egy felenk, visszahuzodo sracok, senkitol nem hallottam meg, hogy luzernek gondolna oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!