Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szemüveges nőt szexisnek tartanak a pasik, akkor a szemüveges férfiakat miért tartják lúzernek a nők?
A "titkárnő-típus" közmondásosan az egyik olyan nőtípus, aki a férfiakat nagyon beindítja. Tehát a nőknek semmilyen hátránya nincs abból, hogy szemüveget viselnek, sőt, még bizonyos pluszt is ad.
A férfiakat viszont lúzernek, szűznek, anyuci pici fiának, kockának stb. nevezik ugyanilyen helyzetben, ami igencsak igazságtalan.
Ki mit gondol, miért lehet ez? A szemüveg viselése elárulhatja, milyen személyiségjegyekkel rendelkezünk?
Hülyeség. Általános iskola után megbukik a teória, de akkor minden ciki.
A szemüveg viselése egyedül azt árulja el, hogy az illető cseppet vaksi. Én is vaksi vagyok, tetszenek a szemüveges férfiak (mint sokaknak, szimmetrikusabbá teszi az arcot, a jól megválasztott keret öltöztet) egyedül az zavar ha csók közben koccanunk a másikkal.
A nőknek nincs hátránya belőle: dehogy nem, rengeteg fiatal nő tartja cikinek, elég az amcsi filmeket is megnézni ahol attól lesz rútkiskacsa a nő, hogy szemüvege van és nem fésülködik. Egy kamasznak ez ugyanolyan tudatalatti nyomás, mint a pasiknak a filmes gyík fiúcskák.
A problèma az, hogy a "jó keret" általában hatszámjegyű, lásd az egyik válaszolót (150.000 csak a keret). Ez majdnem egy havi netto fizetès.
Öhm, ez nem igaz. Én nőként 15ezerért találtam keretet, lencsével együtt az egész kijött 27ezerből. Testvéremet is nemrég kísértem el keretet választani, divatos, arcformájához is illő férfi keretet kapott ő is hasonló áron, sőt 2 ezer forinttal olcsóbban mint én.
Hát ha ìgy van, akkor jó. A 150 ezres figura elèggè sokkolt.
Én szemüveges nő vagyok, soha nem számított hátrányom belőle, valóban a jó keretválasztáson múlik (évtizedek óta minden szemüvegem 40-50 ezerből jött ki kompletten és átlag 2-3 évig hordom).
A férfiaknál azonban azt tapasztalom, hogy valami különleges érzékkel választanak béna keretet, amitől tipikus "lúzer kocka" stílusúvá válnak. Tisztelet a kivételnek! Egy JÓ szemüveg öltöztet, az illető stílusának, kisugárzásának a részévé válik. Ismerek olyan szemüveges pasit, aki teljes természetességgel hordja a jól megválasztott (nem designer) szemüvegét, nincs vele semmi gond, nem ront a megjelenésén.
De sajnos sok férfinál meg valóban sokat ront az összképen egy rosszul megválasztott keret.
A barátom (aki azóta már a férjem) szemüveges volt, és nagyon jól állt neki. Amikor elhatározta, hogy megcsináltatja a lézeres szemműtétet, igazából sajnáltam, hogy már nem láthatom szemüvegben. Ezért mielőtt a műtétre ment, csináltam róla egy rakat fényképet szemüvegben, hogy legalább emlékem maradjon róla.
Egyébként előtte sem hordott mindig szemüveget, mert volt kontaktlencséje is. De mindenképpen kellett neki valami, mert szemüveg nélkül csak fél méterre látott állítólag. Szóval tényleg azért hordta, mert kellett.
Szerintem egyébként azokon szokott rosszul állni a szemüveg, akiknek homorú lencsés szódásüveg jellegű kell. Azon tényleg nem javít sokat a keret.
Mutass már egy jót.
A hipszterek dioptria nélküli fekete SZTK szemüvegeinél nincs rosszabb mondjuk.
Ugyan azért, amiért a mamahoteles férfi lúzer, de a mamahoteles nő csak spórol, ésszerű.
Egy speciális mérce miatt lehet ez is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!