Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy szemüveges nőt szexisne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szemüveges nőt szexisnek tartanak a pasik, akkor a szemüveges férfiakat miért tartják lúzernek a nők?

Figyelt kérdés

A "titkárnő-típus" közmondásosan az egyik olyan nőtípus, aki a férfiakat nagyon beindítja. Tehát a nőknek semmilyen hátránya nincs abból, hogy szemüveget viselnek, sőt, még bizonyos pluszt is ad.

A férfiakat viszont lúzernek, szűznek, anyuci pici fiának, kockának stb. nevezik ugyanilyen helyzetben, ami igencsak igazságtalan.

Ki mit gondol, miért lehet ez? A szemüveg viselése elárulhatja, milyen személyiségjegyekkel rendelkezünk?

2017. márc. 17. 08:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Míg én egy keret kiválasztására képes vagyok egy órát szánni, hogy mind színben, formában, minőségben megfelelő legyen, addig a férfiak csak lekapnak valami egyszerűt, vagy éppen majmolják, amit a haveron láttak.

A szemüveg mindenkit öltöztet, csak jól kell kiválasztani. EGy jól megválasztott darab mindkét nemnél előnyös, szexi.

2017. márc. 17. 10:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit komolyabb hatása van tőle az embernek, de önmagában nem hátrány csak ha nagyon előnytelen formájút választasz. Adnak tanácsot is az optikában ha nem tudod mi áll jól.
2017. márc. 17. 10:34
 13/28 anonim ***** válasza:
nekem egyik nemen sem tetszik, igazából a sajátomat is ki nem állhatom
2017. márc. 17. 10:38
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos a mèdia rá is erősìt erre. Filmek, rajzfilmek, könyvek... Legjobb pèlda Szupermen aki annyira "bèna" lesz tőle, hogy "na hiába hasonlìt a Szupermenre, csak egy lúzer nègyszemű..."
2017. márc. 17. 10:46
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is volt olyan szemüvegem, ami ilyen drótkeretes nyomiság volt. Hülyén néztem ki vele. Most van 3, egy fekete keretes nagy nerd szemüveg, egy barna és türkiz cicaszem formájú, és egy barackszínű szögletes.

[link]

2017. márc. 17. 10:47
 16/28 anonim ***** válasza:
15# Video :DDDD
2017. márc. 17. 10:52
 17/28 anonim ***** válasza:
40%

További mèdia-bunkulás a tèmában: Vissza a jövőbe (csak a "lúzer" felnőtt George-nak van, a sikeresnek már nem)

Illetve a legszemetebb a tèmában a Pókember első rèsze, amikor megjavul Peter szeme ès rögtön kapja a "milyen szèp a szemed eddig èszre se vettem"-et.

Pissed me off!

2017. márc. 17. 10:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy rosszul megvalasztott keret mindenkin rosszul all. Egy jol megvalasztott pedig mindenkin szexin. Superman egy mesehos, akit eleve luzernek allitanak be, es nem csupan a szemuvege miatt. Az o kerete is tipikusan rossz valasztas, egy masik kerettel szimplan szexive valna. En szeretem a sajat szemuvegemet, nem erzem magam nyominak benne. Egy szemuveges pasi pedig (ha jo a keret) iszonyat szexi tud lenni!
2017. márc. 17. 11:09
 19/28 anonim ***** válasza:
40%

A problèma az, hogy a "jó keret" általában hatszámjegyű, lásd az egyik válaszolót (150.000 csak a keret). Ez majdnem egy havi netto fizetès.

2017. márc. 17. 11:15
 20/28 anonim ***** válasza:
Az egy ficsúr. Már harmadannyiért is van normális, és az már szerintem drága.
2017. márc. 17. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!