Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen módon utasítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen módon utasítják el azokat a férfiakat, akiket lúzernek tartanak?

Figyelt kérdés

2020. szept. 20. 18:00
A kérdező szavazást indított:
Nem bántom őket, de nekem hányingerem van tőlük, 🤮
Ahol tehetem nyilvánosan megalázom őket, mivel nincs bennem hozzájuk kellő empátia.
Csak annyi nagyon bunkó vagyok velük.
Nekem pusztán csak emberek, de férfiszámba nem veszem őket.
37 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ. Elsőre mindig kedves és korrekt vagyok. Megmondom, hogy nem az esetem, nem egymást keressük, stb. Ha nem áll le, akkor lemegyek szemétbe...
2020. szept. 20. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Egyik se. Férfiak mint nemük szerint. Figyelmen kivül hagyom a próbálkozást, vagy egyszerűen csak nemet mondok és kész.
2020. szept. 20. 18:10
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Amikor a lúzer írja ki a kérdést, tele keserűséggel....

Tényleg nincs hozzájuk elég türelmem, nem empátiám, hanem türelmem.

A legempatikusabb ember is megunja a rinyálást egy idő után, tudod?

2020. szept. 20. 18:10
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Először kedvesen, aztán gonoszan is megmondom, ha nem sikerült agyilag feldolgozni a dolgot. Ha az se, akkor letiltom, azt mindenki megérti, úgy gondolom.
2020. szept. 20. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Bírom az ilyen szavazást, mindenki adja az ártatlant. Aztán ha buliban odamész egy átlag, talán szolíd csajhoz, aki mellett 2-3 barátnője van és bepróbálkozol, akkor a szolíd csaj h megfeleljen az ott lévő trendi nőknek úgy küld el a francba, hogy szégyelled majd h megszülettél.(közben a barátnői még támogatják is, h add meg a mocskos, ronda pasinak ami jár neki)
2020. szept. 20. 19:54
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Ilyet értelmes ember nem csinál. Hogy te szolidnak nézed, egy dolog. Egy felnőtt, értelmes nő nem ilyen.
2020. szept. 20. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

'(közben a barátnői még támogatják is, h add meg a mocskos, ronda pasinak ami jár neki)"

Te melyik amerikai szr filmből tájékozódsz?

Még a legbutább barátnőim se mondanak ilyet vagy viselkednek így.

Ez mind csak a fejedben van.

2020. szept. 20. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bá$tya, ezek a válaszlehetőségek legalább annyira reprezentatívak, mint a nemzeti konzultációban. 😂

Amúgy nem tartok senkit sem “lúzernek”, hanem ha megkörnyékez valaki, akkor vagy tetszik, vagy nem, vagy van kémia, vagy nincs, vagy összeegyeztethető az életünk, vagy nem. Ennek megfelelően visszautasítom- vagy nem. Ezt a “lúzer” szót már nyolcadik óta nem használtam.

25/N

2020. szept. 21. 09:10
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
Aztán sopánkodnak ha jön a pofon vagy a pohánköpés. Azthiszik nekik mindent lehet.
2020. szept. 21. 09:40
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

Aztán sopánkodnak ha jön a pofon vagy a pohánköpés

Egy nőnek mindent szabad, és sosem ő lesza hibás, akkor sem ha ő provokál és sértegeti a pasit.

2020. szept. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!