Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasítják el azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el azokat a férfiakat akik a szüleikkel laknak?

Figyelt kérdés

Akik amúgy háziasak: mosnak, főznek, takarítanak magukra. Nem az anyjuk csinálja nekik.

Nem akar egy idegen zsebet tömni albérlet címszóval, sem barátokkal 1 szobában lakni csak azért hogy elmondhassa hogy önálló.

Rögtön egy mamahoteles lúzer?

2019. dec. 8. 12:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Sosem utasítottam el ilyet.
2019. dec. 8. 12:39
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem az, csak első blikkre azt feltételezik róluk, ami már elég is az elutasításhoz.
2019. dec. 8. 12:39
 3/22 anonim ***** válasza:
60%

"Nem akar egy idegen zsebet tömni albérlet címszóval, sem barátokkal 1 szobában lakni csak azért hogy elmondhassa hogy önálló."

Oké, akkor hol van az a félretett pénze, amit ezek híján megspórolt és amiből 3-4 éven belül összegyűlne egy kezdőrészletre elegendő összeg? Ja, hogy sehol... Na ez a baj veletek. Praktikus dolgokra hivatkozva cseszitek az időt otthon, aztán kiderül, hogy csak azért nem mozdultok ki belőle, mert így kényelmes. Ha nem így lenne, már közben is gondolnátok arra és tennétek azért, hogy 30-40 éves korotokra ne anyuci szoknyája alatt rohadjatok, zéró magánélettel. De nem ez történik.

És akkor egy ilyen véglényt kellene a lakásomba fogadni? Ehh. Kihagyom. :)

2019. dec. 8. 12:48
 4/22 anonim ***** válasza:
56%
Én nem azért nem lakom külön mert "ez így kényelmes" hanem mert hétköznap napi 9 órát vagyok általában az irodában, utána megyek edzeni, mire hazaérek, már csak a másnapi kajámat rakom össze, utána alszok, szombatonként is általában egész napos programokra megyek, csak a vasárnapot tóltöm otthon. Ezért teljesen feleslegesnek tartom hogy egy komplett ingatlant tartsak fenn.
2019. dec. 8. 13:14
 5/22 anonim ***** válasza:
16%
Mert egy nőt pénzelni kell,különben lelép.
2019. dec. 8. 13:19
 6/22 anonim ***** válasza:
87%

Barátokkal 1 szobában?

Hát te a szélsőségek embere vagy.

2019. dec. 8. 13:30
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

Én nem mondanám rá egyből, hogy lúzer, de már én is eljutottam odáig, hogy ismerkedéskor kicsit húzom a szám ha még otthon lakik.

Most vagyok 27, 19 éves korom óta kisebb-nagyobb megszakításokkal külön élek, ezalatt az idő alatt két férfival jutott el a kapcsolatom az összeköltözésig. Mindkét esetben elmondásuk szerint háziasak voltak, a valóságban ez így történt:

-Takarítás: ha eszükbe jutott heti 1-2x elmosogattak, felsöprögettek. Néha a saját szobájukat rendbe tettét amíg otthon éltek. Ja, hogy külön élés során már egy nagyobb teret kell rendben tartani? Noooo waaay....

-A főzést az instant leves és tészta elkészítése jelentette.

Persze jó indok az, hogy nem akarod idegenes zsebét tömni, de ez csak abban az esetben indok ha azt a pénzt félrerakod későbbi lakásvásárlásra.

Szerintem sok nő egyetért velem abban, hogy egy bizonyos kor és tapasztalat után egyszerűen nincs kedvünk megtanítani a férfit a külön élésre, anyucit játszani.

Másik kellemetlen tapasztalatom ezzel kapcsolatban, hogy természetes, hogy a szülőkkel lakó fél is szeretné ha nála töltenénk időt, de úgy együtt lenni, hogy a szülők a szomszéd szobában alszanak? Nekem ez már valahogy kellemetlen...Plusz ha a párommal szeretnék időt tölteni, akkor nem azért megyek, hogy anyukával csevegjek. Szívesen látogatom a családot, de max. havi 1x és nem heti rendszerességgel.

Hidd el, teljesen más egyedül, vagy a pároddal élni, mint a szüleiddel még ha azt is hiszed, hogy teljesen önálló vagy.

2019. dec. 8. 13:31
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

Egyedül élni egyedül annyiban jó, hogy senki nem zargat - más előnyei nincsenek. Meg persze jóérzés ha az ember magának intéz el mindent - de pont olyan unalmas, mint otthon élni, kicsit valamivel sivárabb is.

De maga az élet is sivár :)

2019. dec. 8. 13:32
 9/22 anonim ***** válasza:
42%
#3: Az utolsó 3 havi bankszámlakivonat esetleg megfelelne bizonyítékként? Vigyük már az első randira, vagy elég lesz a másodikra? Cserébe te mit tudsz felmutatni?
2019. dec. 8. 13:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"Akik amúgy háziasak: mosnak, főznek, takarítanak magukra. Nem az anyjuk csinálja nekik."

Aha. Ez olyan 0,01% körül lehet. Ez nem föltétlen a pasi hibája, sajnos sok olyan anyuci van, akinek élete egyetlen értelme hogy piciny babucikáját kiszolgálja. De amúgy sajnos még mindig rendeget cseléd nő van a fiatalok közt is, akik örömmel törlik a pasijuk seggét, szóval nem reménytelen a dolog.

2019. dec. 8. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!