Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el azokat a férfiakat akik a szüleikkel laknak?
Akik amúgy háziasak: mosnak, főznek, takarítanak magukra. Nem az anyjuk csinálja nekik.
Nem akar egy idegen zsebet tömni albérlet címszóval, sem barátokkal 1 szobában lakni csak azért hogy elmondhassa hogy önálló.
Rögtön egy mamahoteles lúzer?
Ha meg nincs pasikuk vagy fiuk, akkor vesznek egy cicát vagy kutyát és azt fogják szolgálni (láttál már macskájának alárendelt személyt? Valahol vicces és szomorú egyszerre). Nem tudnak másként cselkedni az ilyen személyek.
A "hagyományos női értékek" nevű valami nem fenntartható egy olyan gazdasági környezetben ahol egy átlagdolgozó nem kap annyi fizetést, hogy abból a családját fenntarthassa egyedül. Illetve van néhány ilyen állás, de az nagyon nem az átlag, hanem az, amit a régi világban csak a felső tízezernek neveztek (majd kicsivel később osztályidegen elemeknek, de akkor már megszüntették a "hagyományos női értékek"-nek nevezett berendezkedést).
Nincs gond a szülőknél lakással akkor, ha a pasi spórol, lakás önerőre tesz félre. Mondjuk havi 150 ezret, és akkor 3-4 év alatt össze is jön egy önrész.
A baj inkább az, hogy ez az "azért lakom szülőkkel, hogy félre tudjak tenni" kb. abban nyilvánul meg, hogy félretesz mondjuk egy évben 300 ezret (amit nyáron elfesztiváloz egy hét alatt a Szigeten).
Én csak azt nem értem, hogy az a férfi, aki nyitott a költözésre a lányhoz, az miért egyből kuka. Az miért egyből kuka, ha jelenleg nem tud mosni, hanem tanítani kell, segíteni kell neki benne. Lehet, hogy ő is segít neked valamiben. És az miért gond, ha egy pasi dolgozik segít a házimunkában, de egyedül nem tudná vinni a háztartást, hanem kell egy nő neki?
26/F
Azért 15-ös, mert ez a háztartás dolog nem atomfizika. A mosógépet egy 3 éves gyerek is eltudja indítani, a porszívóról nem is beszélve. Ez a jajj én ezt nem tudom megcsinálni, nekem ez nem megy, ez csak rinya, hogy hátha a nő megunja koptatni a száját és előbb utóbb inkább megcsinálja egyedül. De emellett persze a nő ugyan úgy dolgozza le a 8-12 óráját, mindent fillérre felezzenek el, mert ha csak egy kávét kell fizetni neki, akkor rögtön mocskos aranyásó.
Amíg lehet találni normális férfit is, akinek nem szárad le a pöcörője attól, ha kézbe fogja a mosogató szivacsot, addig inkább azt választom. Ha gyereket akarok akit el kell látni, majd szülök egyet.
Én is tudok mosogatni, és házimunkát végezni. Max egy hétig egy két dologban kisebb segítség kellene. Mosni is tudnék, csak eddig nem volt szükségem rá.
És szerintem minden kapcsolatban kell újat tanulni, mindkét félnek, hogy működjön a dolog. A hölgyek se azt várják, hogy nekik nem kell a kapcsolatért dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!