Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el azokat a férfiakat akik a szüleikkel laknak?
Akik amúgy háziasak: mosnak, főznek, takarítanak magukra. Nem az anyjuk csinálja nekik.
Nem akar egy idegen zsebet tömni albérlet címszóval, sem barátokkal 1 szobában lakni csak azért hogy elmondhassa hogy önálló.
Rögtön egy mamahoteles lúzer?
Mert az átlagnő igényei ennél magasabban vannak. Igenis kell nekik, hogy külön lakj. Mondjuk ebben is van ellentmondás, mivel ha harmincas korodra nincs saját lakása egy férfinak (mert az albérletet kellett fizetni), akkor szintén lúzernek fogják bélyegezni, akinek még nincsen semmije.
De persze akkor is lúzer vagy, ha inkább maradsz a közepes kapcsolatodban, és nem akarsz szakítani (mivel akkor haza kellene költöznöd szülőhöz és vissza is kanyarodtunk az előző ponthoz).
Törődj bele, a nők azt akarják, hogy legyen saját lakásod. Saját káromon tanultam meg. Voltam együtt tőlem pár évvel idősebb nővel, aki elvált és gyereke volt. Minden jól ment, amíg el nem vittem haza bemutatni anyámnak... Onnantól milyen érdekes! Elkezdett romlani a kapcsolatunk!
Hiszen én csak egy kölyök vagyok, akinek anyuci mindent megcsinál! Az nem számított persze, hogy ő már egy használt harmincas elvált nő gyerekkel, akinek ráadásul orvosilag már nem is lehetett állítólag újabb gyereke. Én anyámmal laktam - innentől kezdve amint ezt megtapasztalta kevés voltam. Annyira kevés, hogy még az orvosilag nulla százalékos eséllyel besikerült gyereket is inkább elkapartatta. És bánta, hogy elpazarolta ezt az esélyt egy ilyen "kölyökre".
Szóval igen. Anyáddal laksz=mamahoteles lúzer vagy. Kit érdekel, hogy hiába spórolsz, mert az ingatlanárak megháromszorozódtak?!
Lúzer vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!