Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő elutasítja az olyan férfiakat, akik 30 évesen a szüleikkel laknak?
Bizony, szóval vedd csak fel a "nem átverős" 20millás hitelt egy saját garzonra - igaz akkor se rúgsz labdába, de legalább elveszik mindened.
Esetleg 50 milla a kedélyesen dörmögő aranyláncos figuráktól egy saját házikóra... De azt háromszor fizeted vissza és időben ám, mert a csontjaid könnyen törnek.
Én pont egy ilyen 30 évest szeretnék összeszedni ^^"
Ő is 30 (idén 31) és az anyukájával él még :) Nekem semmi bajom nincsen vele.
22L
Akkor szopóka, senki nem fog betársulni melléd segédápolónak.
Amúgy ez tipikus eset, hogy a mami mindenféle betegséget előad, hogy a picifiú otthon maradjon vele. Wolowitz, mi lesz veled?
Kevés infó!
- Mekkora házban?
- Lóvé van?
- Jó pasi?
- ...
Nem mindegy, hogy egy lúzer egy panelban, vagy egy Rájenréjnoldsz egy 6 szobás, medencés házban.
Ha beteg volna se várná ezt el, nálunk az ilyesmi nem játszik, nagyanyám is megmondta, ha nem lesz képes ellátni magát, akkor vigyük otthonba, írásba is adta párszor.
Tudom mi vagyunk a gonoszak akik biztos nem szeretik egymást rokonilag, de szerintem pont ez a gyakorlatiasabb. Én se várnám el adott esetben.
Anyád viszont elvárja, ez régen rossz. Az egész életed rá fog menni és amikor rájössz, már nem hibáztathatod.
...
Én szóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!