Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány elutasítja a második randira hívást is az elfoglaltságára hivatkozva akkor nincs is értelme foglalkozni vele?
Egy klubban ismerkedtünk meg, táncolgattunk de nem volt semmi több. Másnap felvettem facebookra és annak ellenére, hogy az azelőtti este mondta, hogy mennyire sok dolga van én megpróbálkoztam egy randira hívással. Elutasította a teendői miatt....megértettem. Rá három napra megint elhívtam és esküdözött, hogy nagyon sok dolga van és, hogy nem hazudik. Annyit mondott, hogy majd bepótoljuk. Erre én csak annyit mondtam, hogy majd szóljon mikor :)))...de nincs szándékomban többé irogatni neki facebookon.
Szerintetek is hagyjam az egészet? Túlreagálom?
Én a helyedben hagynám.
Ha akarok tőle valamit, akkor elsőre igent mondok. Esetleg, ha el vagyok havazva, megbeszélem vele, hogy a héten nem jó, vagy mostanában nem jó, de 3 hét múlva beszélhetünk róla. Ez csak egy példa.
"Nevetett majd belájkolta az üzenetemet amelyben azt írtam, hogy szóljon majd."
Azt a nagyképű, lenézős ribbancááát. Még a kérdést sem írtam volna ki a helyedben ...annyira sem érdemes.
esélyed van, de most nem áll jól a szénád. A csajok még ha elfoglaltak is, szánnak rád időt, ha akarnak. Abban a helyzetben vagy, hogy "inkább nem, de nem akarok bunkó lenni".
Ilyenkor amit tehetsz, hogy valami meglepőt csinálsz amivel felhívod magadra a figyelmet és a csaj úgy lesz, hogy "oké, adjunk neki egy esélyt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!