Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kővér férfiakat miért utásitjátok el ha közelednek felétek? és mért csak barát ként kezelitek őket?
Ha van egy kövér férfi, mi az első véleményetek ? ő már nem is ember?, vagy nem tud szexelni ? esetleg valaki aki volt már kövér férfival mi a véleménye...?
28/F
UI: Az egyik barátom nem igazán találja a párját az életben és meg kért tegyem fel a kérdést.
Ízlések és pofonok, kinek ez, kinek az tetszik.
Én alapjáraton elutasítom a kövéres férfiakat, mert nem jönnek be és kész! De nem velük van a baj, egyszerűen csak az én ízlésemnek és tetszési mércémnek nem felelnek meg!
Nem kell mindenkinek tetszeni, ezt is jó lenne már felfogni!
Próbálkozzon ő is molettes hölgyekkel!
Én sokáig kifejezetten duci pasikat kerestem, a férjem is az:)
Persze ő is olyan mint a többi..... Tök mindegy, hogy néz ki, ha nem szeret:) most már rájöttem. De talán én vagyok túl jó, a pénzre kéne mennem nekem is...
A mostani barátom eléggé mackós, de így szeretem, és nem zavar még a szex során sem :)
Volt egy srác akivel randiztam előtte, ő kimondottan túlsúlyos volt, vele is összejöttem volna, de a belső értékeink nem passzoltak össze.
Sajnos a pasik is igy vannak. Egy nyolcvan kilos not is ledagadtoznak.
A mackos pasi rendben van. Akihez lehet bujni es van pocakja!
Viszont nekem sem jon be egy koverebb pasi. Nem eloitelet. Csak nem illenenk egybe meg egypocakossal sem. Szeretek reggelente futni jarni. Szeretek eljarni edzoterembe. Odafigyelek mit eszek es vele ez nem menne. Megmasitani pedig nem szeretnem mert akk mar nem is o lenne. Egy ferfival aki a parom jo elmenne edzeni egyet. Kellemesen elfaradni. :)
En "csak" ezert nem szeretnek egy koverebb pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!