Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kővér férfiakat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kővér férfiakat miért utásitjátok el ha közelednek felétek? és mért csak barát ként kezelitek őket?

Figyelt kérdés

Ha van egy kövér férfi, mi az első véleményetek ? ő már nem is ember?, vagy nem tud szexelni ? esetleg valaki aki volt már kövér férfival mi a véleménye...?

28/F

UI: Az egyik barátom nem igazán találja a párját az életben és meg kért tegyem fel a kérdést.

2015. okt. 23. 06:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
najó, a 9-es csak szerintem hülye?70 kilós az dagadt? akkor egy 90 kilós bálna, vagy mi??
2015. okt. 23. 11:28
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Ha egy 160-170 centi közötti, átlagos magasságú nőről beszélünk, igenis picit sok már a 70 kiló. Nyilván 180-190 centis nőnél oké, de nem sok ilyet ismerek.

Kérdésre válaszolva: attól függ, mit értünk kövér alatt. A nőknek az ERŐS hím kell, ergo sokkal nagyobb előnyben vagy, mintha vasággyal 50 kiló lennél, mert a nagy testsúly erőt sugároz, bizonyos szintig. És akkor még vegyük azt bele, hogy amikor itt egy nő azt mondja, szereti a mackósabb férfiakat, az az ő képzeletében nagyon nem azzal a férfival egyezik meg, mint amire a férfitársak gondolnának. Mostanra a nőknek is a külső és a pénz a fontos, sőt, sokkal fontosabb mint a férfiaknak. Ez van.

2015. okt. 23. 12:47
 13/24 A kérdező kommentje:

Nos, hallani jót is, meg rosszat is..

Az én alkatom 175-178cm , a macisnál kicsit nagyobb.. de nem annyira hogy egy egy éjszakás kalandot ne tudnák becserkészni, a kinézetem elegáns, "sportos" nem hagyom el magam.., ápolt, igen jól tudok komonikálni, sőt volt olyan barát nőm aki azt mondta túl jó vagyok.., nem minden a küső, a belső értékek nem számitanak ?, főleg ha még heyes pasiról van szó.. sokak szerint..

Élet vidám, élvezi az életet, meg ad mindent érzelmileg még jobban is mint egy izom pacsirta.., mind ez mellet még sem jó?? vagyis nem vagyok jó komoly kapcsolatra?

Na még annyit amikor meglát egy nő perze bele megy a flőrtbe jó a szővegem , a kinézetem, nem vagyok gazdag de adok magamra.. lehet azt hiszi teli vagyok pénzel?, nem tudom..

A mai társadalom eléggé különc.. miért jó ha minden nő egyfórma és úgyan úgy a férfiakban is ?,

Nekem személy szerint olyan nők jönnek be akin lehet mit fogni.. kb 65-70kg szeretem az alacsonyakat és magasakat is..

Gondoljatok bele, mi lenne ha minden férfi titeket nőket csak kihasználna, egy éjszaka szex és lelép.. és ha szerencséd van néha vissza jön, de ismét csak a szex véget.. erre adjatok választ..

És hogy a leírtak alapján milyennek tartatok.

2015. okt. 23. 13:08
 14/24 anonim ***** válasza:
A most leírtak alapján már tudom, hogy miért nem kellenél kapcsolatra, ha nő lennék. :D De viccet félretéve szerintem nem lehet a vonzalmat pontokba szedni, objektív tudományt kiállítani belőle, akármit mondanak a nők, nem így működik. Az én meglátásom szerint érzelmileg meg kell mozgatni egy nőt, hogy vonzódjon hozzád. Csak elég nehéz normálisan olyan helyzetbe kerülni, hogy ezt megtegye valaki, ráadásul jó kérdés, hogy hogy lehet valakit érzelmileg megmozgatni, én sem tudom, csak hogy valahol itt van a kulcs. Na de mivel ez olyan homályos, ezért teljesülnek a külsőségek. Külsőségekben a nők inkább szeretik a nagyobb darab, kövérebb férfiakat, mint a vékonyakat vagy izmosakat. Szóval a kövérségeddel nincs bajuk szerintem.
2015. okt. 23. 13:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem alapjáraton a vékonyabb testalkatú fiúk jönnek be. Nem azért utasítok el egy testesebb pasit, mert nem tartom embernek, vagy feltételezem, hogy nem tud szexelni, hanem azért, mert nem ehhez vonzódom, így összejönni se lenne sok értelme. De ez számomra nem azt jelenti, hogy megalázom, vagy bunkón utasítom el.
2015. okt. 23. 15:42
 16/24 anonim ***** válasza:
11#,normális igényes embereknél igen.
2015. okt. 23. 17:48
 17/24 anonim ***** válasza:
nekem a testes pasik jönnek be :D
2015. okt. 23. 18:15
 18/24 anonim ***** válasza:

A kövér emberek képtelenek a jó szexre!

Mindegy hogy férfi, vagy nő!

2015. okt. 23. 18:18
 19/24 anonim ***** válasza:

#18 hah kövér nőn ott hajtogatsz lyukat, ahol akarsz :D

"UI: Az egyik barátom nem igazán találja a párját az életben és meg kért tegyem fel a kérdést."

Aha hát ennek a ""barátodnak"" ;) ;) üzenem, hogy ne aggódjon, talál magának csajt idővel... Annyit max megtehet, hogy addig tornázik, hogy formásan legyen kövér (nem azt mondtam, hogy fogyj le, ne ess pánikba..) és növesszen szakállt... Az azt az optikai illúziót kelti, hogy 10szer jobban nézel ki annál, mint ami a valóság...

Példa:

meeeeeeh [link]

sokkal jobb: [link]

2015. okt. 23. 20:10
 20/24 A kérdező kommentje:

Na igen.., honnan veszed nem jók a szexre? XD próbáltad?

Szerintem alád vágnám a lompost és besirnál el élveznél minden jukadon :D

Na de komolyra fórditva a szót, tényleg vannak olyan nők az életemben kik hajtanakrám.., de sajnos nekem is van egy ideálom, és az alatt nem adom, szóval tennem kell érte hogy nagyobb sikereim legyenek.

Köszönöm a kommenteket, és ha valakinek van tapasztalata élménye ezzel kapcsolatban ossza meg velünk.

2015. okt. 24. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!