Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kővér férfiakat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kővér férfiakat miért utásitjátok el ha közelednek felétek? és mért csak barát ként kezelitek őket?

Figyelt kérdés

Ha van egy kövér férfi, mi az első véleményetek ? ő már nem is ember?, vagy nem tud szexelni ? esetleg valaki aki volt már kövér férfival mi a véleménye...?

28/F

UI: Az egyik barátom nem igazán találja a párját az életben és meg kért tegyem fel a kérdést.

2015. okt. 23. 06:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Voltam mar koverebb ferfival,jobban vonzanak,nint a normál testalkatuak sokkal,engem inkabb a vekonykak taszitanak
2015. okt. 24. 06:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet meghatározni, hogy valakit valaki külsőleg miért taszít. Engem is taszítanak a kövér emberek.Nem gusztusosak. Nem tudnék lefeküdni kövér emberrel. De vannak olyanok is, biztos, hogy kevesebben, de már hallottam olyasmit is, hogy valaki azt mondta, ő csak a mackó típusúakat kedveli. Ki kell fogni egy ilyen nőt.Sok szerencsét hozzá. De azért a belső is számít, ezt sem szabad elfelejteni. Ha valaki művelt, okos, akkor kövéren is jobban válogathat.
2015. okt. 24. 08:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt kövérebb barátom..hát a szex azért sokszor volt fura...nekem most normál testalkatú barátom van, eljárunk együtt edzeni, imádom. A legjobb a világon. Nem törik össze ha felemel, de én sem török össze ha rám fekszik :) amúgy nem érzem magam dagadtnak, 168 cm vagyok és 72 kg.....
2015. okt. 24. 13:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Pl azért nem jön be, mert én sportolok, nem vagyok kövér, s nekem is az jön be, aki nem az, és kész.

Pl a kopaszság se jön be, meg az arcszőrzet, mert csak.

Na meg ez a helyesírás, amit itt lehoztál a kérdező kommentjében...pff

2015. dec. 20. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!