Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak sokan "mankó" férfiakat?
Akár egyedülálló egy nő, akár kapcsolatban van, azt veszem észre, hogy majdnem mindenki tart mankó pasit. Ezek olyan jófiúk, akik úgy funkcionálnak mint egy eunuch. Elsírhatják nekik a bánatuk, beszélgethetnek vele a piti problémáikról, hamis illúziókat keltve ezzel a mankó férfiban. Azt reméli ilyenkor a srác, hogy a türelméért és a megértéséért cserébe előbb-utóbb kap valamicske jutalmat, mondjuk egy kis szexet a nőtől, de rá kell jönnie, hogy soha de soha nem fekszenek le az ilyen mankó pasikkal a nők. Ha elkezd pattogni, és már megőrül egy kis szexért, akkor vágják a fejükhöz, hogy "ti férfiak mind egyformák vagytok", "ti mind csak azt akarjátok, fúj" és ekkor jön el a pillanat, hogy kidobja a mankót, és keres egy másik hasonló jófiút, miközben csak a macsókkal vagy az alfa hím pasijával szexel.
Miért élvezik ezt a nők?
Ez max 25 éves korukig megy csak...
Én is voltam ilyen mankó pasi a húszas éveim elején, aztán rájöttem, hogy vannak lány barátok, és vannak azok, akik arra használnak, hogy meghallgassam őket, hogy beszélgetni tudjanak velem, hogy olyan programokra mehessünk együtt, ahova a foci-kanapé tengelyen mozgó pasija sosem vinné el.
Ez utóbbiakat szépen leépítettem, mert ilyesmire nincs szükségem.
Ahogy észrevettem az életkor előrehaladtával csökken azok száma, akik hajlandóak belemenni ebbe a kis játékba
lol, és tényleg azt jelenti japánul a manko, hogy punci :D
Előre tisztázni kellene, hogy akar-e tőled valamit a csaj, vagy ne is próbálkozz.
Az meg a srác részéről is szemétség, ha azért adja a türelmét és a megértését, hogy hátha kap érte jutalmat szex formájában. Ez nem így működik.
Ha nem tisztáztátok, hogy csak haverok lesztek, akkor minél előbb tegyétek meg. Ha meg letisztáztátok már, akkor tartsátok is ahhoz magatokat!
21/L
Melyik nőnek nem imponál, ha egyszerre 50 pasas csapja neki a szelet?
És akkor csodálkoznak itt is, hogy alapesetben totál hülyének vannak nézve a férfiak, és ezen bepörög egykettő.
Ez így volt mindig is, és így is lesz.
"Előre tisztázni kellene, hogy akar-e tőled valamit a csaj, vagy ne is próbálkozz. "
A mankó pasit tartó nők azért általában gondoskodnak róla, hogy a mankó azt gondolja, hogy van esélye a barátságon kívül másra is
Tipikus dolgaik:
- állandó panaszkodás a pasijukra, folyamatosan annak lebegtetése, mintha a kapcsolatuk napjai meg lennének számlálva, mert a pasi mellett unatkozik, az nem veszi ember számba, megalázza, semmi közös nincs bennük, etc.
- másrészt a mankót hasonlítja a párjához, hogy ő figyelmes, hogy milyen jó vele tölteni az időt (és tényleg jó neki, azt leszámítva, hogy szex nincs). Én pl szeretek olvasni, a lány is szeretett, a pasija meg egy igazi proli volt, életében 10 oldalnyi könyvet nem olvasott, így a lány őrült, hogy valakivel beszélhet róla. Eleinte csak neten dumáltunk, ki sem derült, hogy van párja, aztán az 1-es pont keretében elmondta. Ennek ellenére elmentünk moziba olyan filmre amire a párját nem lehetett volna elvinni, beszélgettünk, segítettem neki ebben-abban.
- aztán önmagában is dicséri a mankót, hogy nem is érti miért van egyedül, hogyha ő egyedul lenne pont ilyen srácra bukna (és ugye ott az 1-es pont, hogy a kapcsolata a végét járja), így a mankó joggal gondolja, hogy van tere a várakozásnak.
- közben megismer a srác valakit, akkor verbálisan biztatja, hogy hajrá, végre megérdemli, közben meg nonverbálisan, meg apró félmondatokkal mintha éppen elhagyná élete szerelme, aki nem tudott rá várni még egy kicsit.
Hogy balek e a mankó? Igen, határozottan! 2 ilyen nő volt az életemben, tapasztalatlan hős-szerelmes voltam, egy csomó időt elszúrtam áz életemből rájuk, jó lecke volt, megérdemeltem.
Nem haragszom a nőkre, utálom az általánosítást, de ha valaki csak belekezd a mantrába, hogy ő milyen rosszban van a párjával, mennyire boldogtalan, akkor azt ő választotta, azonnal kalap kabát (és ez most 30 felett is előfordul, nem csak a fiatal lányok mankóznak, a különbség, hogy mára 2 perc alatt leveszem, és azonnal megyek, nem várok 1 napot sem, hogy szakít e vagy sem).
(ezért mondtam, hogy vannak lány barátok, velük semmi gond, nekem is vannak, de ők tisztázzák a helyzetet, és vannak a mankó tartók, őket meg kell tanulni kiszűrni, és azonnal leépíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!