Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak sokan "mankó" férfiakat?
Akár egyedülálló egy nő, akár kapcsolatban van, azt veszem észre, hogy majdnem mindenki tart mankó pasit. Ezek olyan jófiúk, akik úgy funkcionálnak mint egy eunuch. Elsírhatják nekik a bánatuk, beszélgethetnek vele a piti problémáikról, hamis illúziókat keltve ezzel a mankó férfiban. Azt reméli ilyenkor a srác, hogy a türelméért és a megértéséért cserébe előbb-utóbb kap valamicske jutalmat, mondjuk egy kis szexet a nőtől, de rá kell jönnie, hogy soha de soha nem fekszenek le az ilyen mankó pasikkal a nők. Ha elkezd pattogni, és már megőrül egy kis szexért, akkor vágják a fejükhöz, hogy "ti férfiak mind egyformák vagytok", "ti mind csak azt akarjátok, fúj" és ekkor jön el a pillanat, hogy kidobja a mankót, és keres egy másik hasonló jófiút, miközben csak a macsókkal vagy az alfa hím pasijával szexel.
Miért élvezik ezt a nők?
#20 Kérlek mondd, hogy írtál már ki ide olyan kérdést, hogy miért az elmebeteg, agresszív pasik jutnak nőhöz, miközben te, a Nyilvánvalóan Jobb Választás™ folyton a kispadra kerülsz.
Kérlek...
Huszas, nem látom az összefüggést. Az erőszak ellen nem tehet senki, de az, hogy egy kapcsolatban milyen szerepet foglalsz el, azt te döntöd el. Látom nem tudsz olvasni csak puffogsz. Ha tökösen rákérdezel és a válasz nem, akkor ha tovább legyeskedsz, az a te bajod. Senki nem kényszerít arra, hogy mankó legyél.
Ez nem erőszak, hanem jellem kérdése. Az erőszaknak ehhez semmi köze.
Szerintem meg egyértelmű a #20-as kommentje, és jó példa is.
A mankóztatásnál és az erőszaknál is lehet mondani, hogy csak azt lehet belerántani ebbe, aki hagyta, és ha valaki volt olyan hülye, hogy hagyta (akár azt, hogy a nő kihasználja, akár azt, hogy a férfi felcsalja magához, és megerőszakolja), az megérdemli, ott ő a hibás.
Pedig valahol mindkét esetben kihasználják az embert, és akik utána a kihasználtat szólják le, azok az áldozathibáztatás tipikus esetét követik el
aka: "tökös lettél volna, nem mankóznak" vs "nem vettél volna fel miniszoknyát, vagy nem mentél volna fel hozzá, nem erőszakolnak meg"
"Te szerencsétlen. Azért mert miniszoknya van egy nőn, nem erőszakolhatod meg."
Te tudsz olvasni, vagy csak írni!?
Pont ezt mondja #20-as, és #23-as is!
Azért, mert miniszoknya van egy nőn nem lehet megerőszakolni!!!
Azért, mert egy fiú nem elég tökös ahhoz, hogy az első pillanatban a pi'ba küldje azt a nőt, aki a párja mellett magyarázza neki, hogy milyen jó vele, hogy milyen jó a társasága, még nem kell utolsó baleknak tartani, aki megérdemi a sorsát, és nem lehet azt mondani, hogy így járt.
ÉRTED MÁR AZ ÖSSZEFÜGGÉST?
Mindkét esetben azt hibáztatják, aki valójában az áldozat, akit valójában kihasználnak, csak az erőszaknál rögtön kattan a kis fejecskédben a vészcsengő, hogy "hogyan lehet ilyet mondani, hogy miniszoknya miatt oké a megerőszakolás", míg ha egy srácot mankóztat a nő, akkor meg közlöd, hogy "töketlen barom, megérdemli"
22: Persze, hogy nem látod. Mert rajtad van az orbitális szemellenző, ahol szerinted az élet minden felelősségét a férfi viseli. Ahhoz, hogy megértsd, le kellene venned és tárgyilagosan megvizsgálnod az állításod tartalmát. Érdekes módon, más pontosan értette, mire gondoltam. Ha szerinted ennyire rendben van a szabadpiac, ahol megengedett a másik ilyen jellegű kihasználása, akkor nem tudom, miért vagy ennyire finnyás azzal, ha esetleg a mankóban felébred a tudat, hogy a fizikai fölény még mindig nála van.
Egyébként lehet, hogy újdonság lesz számodra (21-es is jól figyelj!): a személyeskedés egy érvelési hiba. Nem a vitát nyered meg vele, pusztán csak nyilvánvalóvá teszed, hogy felsültél. :)
Nagyon nem kívánom kifejteni, hogy miért teljesen rossz és gusztustalan példa összehasonlítani a nemi erőszakot ezzel egy olyan embernek, aki eljutott arra az agyi fejlettségi szintre, hogy képes írni olvasni. De úgy látszik, hogy szükség van rá, szóval tessék:
Egy nemi erőszak egyszerű: van áldozat, és van elkövető. Az áldozat szóban, vagy a testbeszédével, vagy akár fizikai harccal tudtára adja az elkövetőnek, hogy nem tetszik neki a dolog, az elkövető tisztában van vele, hogy árt az áldozatnak, és vagy nem érdeklik az érzései, vagy örömét leli a nő fájdalmában és szenvedésében.
Ezzel szemben mi történik a "mankó pasikkal"?
Mankó pasi barátságot és együttérzést színlelve keresi a nő társaságát, mivel azt hiszi, hogy a nő számára is teljesen nyilvánvaló, hogy a kedvesség csupán színjáték, és köztük nem igazi kommunikáció játszódik le, hanem egy üzletkötés: "meghallgatlak szexért, ne képzelj bele többet". A pasik két stratégia közül választhatnak: vagy nyíltan kezdeményeznek egy nőnél, kimondják, hogy mit akarnak, és ha nem jön össze, akkor tovább állnak (ami a tisztességes megoldás) vagy érzelmi manipulációval próbálják elérni a céljukat, így soha nem kapnak igazi elutasítást, szóval nem tudják, mikor kell otthagyni a nőt. Aztán amikor a végén nem gyümölcsöző a sok erőfeszítésük, amivel az általuk becserkészni kívánt nő, számukra abszolút unalmas lelki dolgait elviselték, robbannak, mint kérdező. Ki az áldozat itt? a nő akivel elhitették, hogy számít a férfinak, aztán a végén leesik neki, hogy egy doboz mentolos cukor többet ér a pasinak, mint az ő egész élete, vagy a pasi, akinek nem jött be a taktikázása?
De végül is mindegy, hogy ebben az esetben kit teszel meg áldozatnak, a lényeg, hogy hányadék dolog a nemi erőszakhoz hasonlítani az ilyet.
A nemi erőszakhoz vezető körülményekről meg annyit, hogy azokban az országokban sincs kevesebb nemi erőszak, ahol a nők hijabot vagy burkát viselnek, meg aztán 10 év alatti gyerekeket is megerőszakolnak, szóval ne mentegessük az erőszaktevő ösztönlényeket azzal, hogy "körülményekről" beszélünk.
Én nem tudok szöveget értelmezni? Az nem tud aki a normálisan levezetett szöveget nem értette meg végig. Ezért vissza forgatja az egészet, hogy ne kelljen szembe nézni ezzel.
Nem akarjátok érteni, hogy ha rákérdezel és a nő nemet mond, onnantól kezdve szabad akaratodból maradsz ott, míg a nemi erőszak esetében bármit mond a nő, erőszak áldozata lesz. Akkor is ha 8 éves, akkor is ha 18, akkor is ha a szoknyája rövid, akkor is hosszú. Az erőszak úgy néz ki, hogy az egyik fél megteszi, a másik meg max tiltakozhat.
Ha normális párhuzamot akarunk, legyen a szertő és a nős pasi kapcsolata. Az már jó hasonlat. Ugyanez a helyzet. Lebegtethet a pasi, mondhat bármit, én adok neki lehetőséget rá hogy átverjen, fájdalmat okozzon, hiszen foglalt. Én tehetek róla, amíg a fénykörében vagyok és hallgatom, hogy rossz a házassága, bezzeg én milyen megértő vagyok stb. Mert tudom, hogy nem fogja otthagyni, nem volt erőm az elején azt mondani,hogy ha velem akarsz lenni, elválsz, ha nem, akkor Isten veled, nem leszek harmadik.
Na most vissza a mankóhoz. A helyzet ugyanaz. A mankó bármikor léphet. Bármikor mondhatja, hogy vallj színt, Rozi, mit akarsz, velem akarsz-e lenni vagy sem, mert ha nem, többet engem nem látsz. Ezt megteheti a szerető és megteheti a mankó, és akkor mintegy varázsütésre, nő vagy férfi válik belőlük.
Az erőszak témát meg hagyjuk, sok nő átesett rajta, és borzasztóan érint bennünket, hogy egy olyan helyzettel vetik egybe, tehát bagatellizálják, ahol a szenvedő fél VÁLTOZTATHAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!