Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartanak sokan "mankó"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak sokan "mankó" férfiakat?

Figyelt kérdés

Akár egyedülálló egy nő, akár kapcsolatban van, azt veszem észre, hogy majdnem mindenki tart mankó pasit. Ezek olyan jófiúk, akik úgy funkcionálnak mint egy eunuch. Elsírhatják nekik a bánatuk, beszélgethetnek vele a piti problémáikról, hamis illúziókat keltve ezzel a mankó férfiban. Azt reméli ilyenkor a srác, hogy a türelméért és a megértéséért cserébe előbb-utóbb kap valamicske jutalmat, mondjuk egy kis szexet a nőtől, de rá kell jönnie, hogy soha de soha nem fekszenek le az ilyen mankó pasikkal a nők. Ha elkezd pattogni, és már megőrül egy kis szexért, akkor vágják a fejükhöz, hogy "ti férfiak mind egyformák vagytok", "ti mind csak azt akarjátok, fúj" és ekkor jön el a pillanat, hogy kidobja a mankót, és keres egy másik hasonló jófiút, miközben csak a macsókkal vagy az alfa hím pasijával szexel.

Miért élvezik ezt a nők?

2017. jún. 11. 00:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

10-es megmondta a tutit, az én élettapasztalatom is ezt igazolja!

Én is voltam mankó jó pár lánynál, de felismertem ezt, és már két éve van barátnőm.

28F

2017. jún. 11. 08:21
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

"Elsírhatják nekik a bánatuk, beszélgethetnek vele a piti problémáikról, hamis illúziókat keltve ezzel a mankó férfiban. Azt reméli ilyenkor a srác, hogy a türelméért és a megértéséért cserébe előbb-utóbb kap valamicske jutalmat, mondjuk egy kis szexet a nőtől"

Úgy beszélsz mint egy szociopata..

"Miért hiszik a hülye nők, hogy bárkit is érdekelnek a "piti problémáik" mikor minden retardált tudja, hogy egy férfi soha de soha de soha nem fog önzetlenül, hátsó szándék nélkül érdeklődni egy nő iránt."

A hozzád hasonlók miatt nem bíznak a nők a férfiakban.

2017. jún. 11. 08:23
 13/31 anonim ***** válasza:

@12: ahogy unszimpatikus az, ha a férfiak általánosítanak 1-2 csalfa, vagy játszmázós nő miatt az összesre, úgy neked sem kellene általánosítani az összes férfire, és nem bízni bennük, amíg okot nem ad a konkrét ember rá

(a többiben igazad volt, még férfi szemmel is nevetséges amivel érvel, hogy hátsó szándék nélkül sosem tesz semmit egy férfi)

2017. jún. 11. 08:30
 14/31 anonim ***** válasza:
68%

Akkor elmondom, milyen volt az én "mankó" pasim, aztán mindenki aki ilyen, nézzen magába.

Szóval hiába volt pasim, ez a srác folyton nyomult, minden nap rám írt (én fordítva gyakorlatilag soha), a 100. elutasítás után is kérte, hogy talizzunk "barátilag", nagyon gáz volt. Volt, hogy a szemébe mondtam, hogy köztünk soha nem lesz semmi, mégis nyomult, mint valami pszichopata. Végül megszakítottam vele minden kapcsolatot, de ez is nehéz volt.

Szóval most én fényeztem az egómat ezzel a hülyegyerekkel, vagy ő csimpaszkodott rám, mint valami mócsing?

Aki így megalázza magát bárki előtt, az nehogy azt higgye már, hogy kapni fog valamit, nevetséges.

2017. jún. 11. 09:03
 15/31 anonim ***** válasza:
42%
Jellemzően az apa nélkül felnőtt srácokból lesznek a mankók. Ők nem láttak maguk előtt kézzelfogható mintát, hogyan is kell egy nővel bánni, illetve az egyedülálló anyjuk is rendszerint mankónak használja őket, így valahol természetes is nekik a szerep.
2017. jún. 11. 09:05
 16/31 anonim ***** válasza:

@14: a te pasid nem mankó volt, hanem egy szimpla nyomulós tahó! A kettő nagyon nem ugyanaz.

Attól, hogy egy teljesen más témát idekeversz, még létezik a "mankó" jelenség is, és az, hogy vannak semmiből nem értő nyomulós szociopaták, még nem zárja ki, hogy legyen más helyzet is (ez egy klasszikus érvelési "hiba", amikor a másik mondanivalóját valami teljesen más témával próbálod hitelteleníteni)

A mankónak pont az a lényege, hogy a nő igazából sosem utasítja el, sosem mondja ki, hogy "NEM, közöttünk NEM lesz semmi", pont ellenkezőleg lebegteti a srácot, mert élvezi, hogy rajonganak érte, mert élvezi, hogy megkapja azt a figyelmet, törődést, beszélgetést, amit otthon nem.

2017. jún. 11. 09:11
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, de az a pasi akit lehet lebegtetni, meg is érdemli. Ha tökösen kezdeményez a nőnél, akkor kap választ is. Ha nem a válasz, bármilyen kedves, udvarias formában, az nem. Egy tökös kérdésre egyetlen nő sem fogja azt mondani, hogy figyu, most nem fekszem le veled, majd később.

De aki csak nyomul, célozgat, úgy tesz mintha érdekelné a lány problémája, valóban meg csak sunnyog körülötte, az mit vár?

Nem az a kérdés, miért élvezik ezt a nők, hanem miért élvezik ezt a férfiak. Miért hazudnak barátságot, ha nem barátok, hanem a puncira vadásznak?

Gyávák, hazugok, nincs önbecsülésük és emiatt pontosan azt kapják amit adnak. Tulajdonképpen használni akarják a nőt, nem érdekli őket valójában a nő személyisége, így őket is csak használják. Ami fáj nekik, hogy csak barátnak és nem szexre.

A mankó pasi tulajdonképpen önmagától mankó és mind addig az is marad, amíg ebből a szerepből nem tör ki. A mankó pasi megtalálja a nőt aki körül legyeskedhet és reménykedhet, mint a molylepke a fényre, úgy repülnek rá az ilyen zavaros kapcsolatban lévő lányokra, aki szintén éretlenek ahhoz, hogy kezeljék a kapcsolatukat ezért egy idegennek sírnak róla. Aki meg közben be akar jutni a bugyijukba. Valójában az ilyen pasi és nő megérdemlik egymást.

2017. jún. 11. 09:46
 18/31 anonim ***** válasza:
39%

"Gyávák, hazugok, nincs önbecsülésük és emiatt pontosan azt kapják amit adnak. Tulajdonképpen használni akarják a nőt, nem érdekli őket valójában a nő személyisége, így őket is csak használják"

Ez marha nagy hülyeség.

Korábban leírtam. Neten ismertem meg a lányt, közös érdeklődés miatt, nem is tudtam, hogy van pasija, ő sem sietett az orromra kötni. Beszélgettünk, gyorsan kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és nem, nem megdugni akartam, hanem megismerni, úgy is indult minden, ahogy az ismerkedésnek indulnia kell (nem szexchateltem, nem a farkamról küldtem képet, hanem egy csomó érdekes témáról beszéltünk).

Aztán mikor bevallotta, hogy van pasi, akkor kellett volna lépni, nem pedig megenni azt a szöveget, hogy ő milyen magányos, hogy mennyire örül, hogy találkozott velem, hogy mennyivel másabb vagyok, mint a pasija, hogy milyen jó, hogy van valaki, aki megérti, akivel tud bármiről beszélni, míg a kapcsolata a legvégét járja.

Hol van ebben az, hogy én csak a testét akartam?

Az igaz, hogy tapasztalatlan balek voltam, ezt nem is vitatom, de arról szó nem volt, hogy én csak megdugni akartam volna, és így megérdemeltem, hogy átver, sőt!

Ahogy korábban írtam, még az is előfordult, hogy megismerkedtem valaki mással, és erre jött a drámázás, hogy "akkor rám már nem is lesz időd", meg hasonló apró megjegyzések, amikből megint arra következtettem (balekség 2.0), hogy csak egy kicsit kell várnom, és elhagyja a pasit, és végre velem lesz (nem szexuálisan, hanem minden téren)

2017. jún. 11. 09:52
 19/31 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudod, hogy van pasija, addig nem mankó vagy hanem átvertek. Ha már tudod, tiéd a döntés. Tökös férfi vagy? Megmondod neki hogy vonzódsz hozzá hogy ebből több lehetne, ha ő is így érez és valóban szenved a kapcsolatában. Ezért ha már független, keressen meg. Egy tökös férfi így tesz. És akkor sosem lesz mankó.

Én a kérdésre reagáltam. Olvasd már vissza. A srác azt reméli, hogy türelméért és megértéséért előbb utóbb szexet kap...nevetséges, miért kapna? Barátok nem szexelnek. A tökös csávó sosem lesz mankó, mert az inkorrekt nő nem fogja érte otthagyni a pasiját és a tökös csávó nem fog körülötte legyeskedni ezután is. Így a tökös csávó majd talál egy hozzá illő korrekt nőt.

Csak az mankó aki hagyja.

2017. jún. 11. 10:16
 20/31 anonim ***** válasza:
40%

"Csak az mankó aki hagyja."

Csak azt erőszakolják meg, aki hagyja.

2017. jún. 11. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!