Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mentális betegséggel élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális betegséggel élő melegek, nektek hogyan megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Amikor elmondom valakinek, hogy mi a helyzet velem, látom a tekintetén, hogy "két lépést hátralép", egy fal lesz köztünk. Onnantól már nem érdekli az ember, mert csak egy "bolondot" lát.

2022. okt. 12. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Na végre, nem vagyok egyedül.

Nekem csak szopás is csak óvszerben, de így meg nem kellek senkinek..

2022. okt. 30. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Akkor én leszek a másik véglet, mert találkoztam pont innen egy olyan mentális beteggel, akiről 3üzeneten belül kiderült a problémája, annak vélhető okai, merthogy több is van, viszont kihátrálás helyett "behátráltam", vagyis már-már kínosan alapos ismerkedésbe kezdtünk.

Ezalatt kölcsönösen kicsomagoltuk egymást, miközben meg is szerettük egymást, még ha csak online is. Egy pillanatig se érdekeltek azok a problémák, melyek a mentális betegségéből eredően fennállnak, mert az embert láttam benne, egy olyan szerethető Barátot, amihez foghatót korábban soha és ez fordítva is igaz.

Minden problémához konstruktívan, megoldáskeresően álltam és állok is hozzá, de ez a mentális probléma olyan mértékű nála, hogy jelenleg kvázi képtelenségnek tűnik kirángatni ebből... :(

Aki szerint ezt titkolni kell, az megteheti, de nem érdemes. Akinél ez RedFlag, az hónapok után is megtalálja a módját a szakításnak, de addig ment mondjuk 3hónap a lecsóba.

Jó, nekem se lett minden egyből feltálalva, de a mentális betegség az tényleg rögtön az elején le lett írva, így eldönthettem, hogy folytatom e, vagy sem. Folytattam az ismerkedést, aztán amikor teljesen megnyílt és elkezdett kisebb adagokban, de akkor szinte ömleni, akkor se érdekelt, mert az alapprobléma után ezek nem is olyan vészes dolgok, de aki ebben benne van, az nyilván nagynak érzi.

Például a tisztaságmánia neki is megvan, vagy ha belázasodik akkor most jaj mi lesz... Ezek olyan dolgok, hogy aki "vevő" erre, annak egy kapcsolatban nem sokat számít, de aki alkalmatlan, az nem fog távkapcsolatban éveket lehúzni, márpedig mostanság leszünk két évesek...

Az embert, a Barátomat látom most is benne és bizony az is számít, hogy annak idején nem volt kecmec, őszintén és gyakorlatilag kíméletlenül szembesített a fő problémáival, majd a "kevésbé" súlyosakkal. Egy pillanatig se próbálta csak jó színben feltüntetni magát, helyette az őszintesége volt a leghatásosabb fegyver a kezében. Ezzel megadta a lehetőséget, hogy balra avagy jobbra, el tudtam dönteni, hogy mindezek mellett is Vele tartok e vagy sem.

2év elteltével is Vele tartanák, de attól tartok, le kell mondanom erről az életem végéig szóló "kalandról"... :'(

Akinek hasonló gondja van, ne nagyon titkolja, mert vannak néhányan akiknél az őszinteség nagy előny és ha partner benne, akkor a megoldáson fog és ezáltal fogtok dolgozni nem pedig a menekülésen.

Mindig a lehetőségekhez mérten, de legyetek Őszinték :)

2024. máj. 25. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!