Nők, akik valamilyen rendelleneséggel, látható betegséggel éltek - ti hogyan győzitek le a gátlásaitokat ismerkedés, párkapcsolat elején?
Férfiak is írhatnak, de elsősorban nők válaszára vagyok kíváncsi. Én pl. örököltem, hogy nagyon izzadok. Ha izgulok, akkor meg aztán pláne, és ez nagyon kellemetlen tud lenni és gátlásossá tesz. Minél idősebb leszek, annál inkább érzem, hogy zárkózottá tesz, nem merek ismerkedni férfiakkal, mert kínos. Nyáron egyszerűen saját magam is nehéz elviselnem, hát még milyen lenne a páromnak, ha lenne. Viszont tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, hallottam már olyan példákról, akiket ez nem zavart párkapcsolatban. Ilyen helyzetben lévők válaszaira lennék kíváncsi, ki mit tudna tanácsolni?
(Drogériában kapható készítményeket légyszi, senki ne írja, számomra semmi haszna nem volt és hosszútávon egyik sem jó. Ha műtétre adnám a fejem, az sem adna hosszútávú megoldást, van, akinél pár hónap után újra minden a régi lett és kiadott érte egy vagyont. Én inkább elfogadni szeretném magam, ha van rá mód.)
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak fogyatékossággal kapcsolatban, nem tudom elfogadni, mert sok, túl sok elutasításban volt részem életem során emiatt. Ez is "rögtön látható" és azonnali hátrányt okoz.
Olyan pszichológust keress, aki írja magáról, hogy fogyatékosságok, veszteségek feldolgozásában, önelfogadásban tud segíteni (valaki ezt pl. kiemeli a bemutatkozásában).
36F (elnézést hogy férfiként hozzászóltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!