Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit érez ilyenkor, aki meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez ilyenkor, aki meleg és magányos ?

Figyelt kérdés

Szép őszi az idő,igazi, szép sétaidő...

Aki pedig magányos, az poroszkálhat magában,pihenhet padon a napfényben,nézheti, ahogy hull a lomb a fákról..

Ideális kép,csak egy hiányzik - akár évek óta -, az akivel meg lehetne osztani ezt a hangulatot,érzést.

Milyen érzés ez annak,aki magányos, aki már megpróbált mindent,de nem és nem jön az ,aki megoszthatná vele a napjait,életét ?

Látni más párok sétáját,látni,hogy másoknak van kit szeretni...közben arra gondolni,hogy elment egy magányos nap,céltalan ...

2022. okt. 11. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Mi értelme van ennek a kérdésnek? Mégis mit lehet arra válaszolni, hogy mit érez az, aki magányos? Hát magányt.

A kérdező hónapok óta rinyál, hogy nincs senkije, őt mindenki elhagyja, meg jól leszólja a melegeket, hogy nekünk csak a szex kell, nem tudjuk megbecsülni, aki az életénél is jobban szeret minket stb... Egy ilyen állandóan panaszkodó, megkeseredett ember nekem sem kellene.

Aztán amikor jönne valaki az életébe, esélyt sem adva neki ellöki magától azzal, hogy nem akar vele együttélni, mert fél a korábbi rossz tapasztalatai miatt.

2022. okt. 12. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:
15%

Fél éve ért véget a kapcsolatom

Nem érek rá ilyesmivel foglalkozni, mi lenne ha stb.

Kanos vagyok akkor meg találok partnert.

Felsoroltakat meg egyedül is tudom élvezni, ha meg van rá jelentkező nem állok ellen.

A lényeg hogy ezért én nem szomorkodok.

2022. okt. 12. 10:06
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Engem a múlt hétvégi jó idő nagyon feltöltött. Szinte egész végig fülig ért a szám, még takarítás közben is, amit annyira nem szeretek.

Persze hozzá kell tennem, hogy előtte egy héttel történt egy környezet változás és hideg vízzel is elkezdtem zuhanyozni, ami elvileg jó kedvre derít.

Minden esetre, ahhoz képest mennyire szarul voltam két hete - konkrétan semmi értelmét nem láttam az életnek és öngyilkos gondolataim voltak - most inkább vagyok boldog, kint szomorú.

Párom még sosem volt és igen, van, hogy szeretnék én is valakit és egyedül érzem kissé magam emiatt. Re a hétvégén a jó időre koncentráltam :)

23/f

2022. okt. 12. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A kedvenc évszakom az ősz, talán azért is, mert ősszel születtem. Valamint az utóbbi években nem nagyon volt ősz.

Egyedül vagyok, de ez kimondottan nem lomboz le, mint az ősz a fákat, mert 2019 vége óta így van.

A kérdező, valamint az 5-ös és a 13-as válaszoló levelét is szívesen venném, ha benne vannak egy kis ismerkedésben.

2022. okt. 13. 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én itt ismizem:D
2022. okt. 25. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A 14-es hozzászóló vagyok.

Na, hát akkor hajrá, 15-ös! ;-)

2022. nov. 3. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
15 + 16, sok boldogságot! :)
2022. nov. 3. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kösz, 17-es, a 15-ös még nem írt.

A 16-os cellából hozzászóló

2022. nov. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!