Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit érez ilyenkor, aki meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez ilyenkor, aki meleg és magányos ?

Figyelt kérdés

Szép őszi az idő,igazi, szép sétaidő...

Aki pedig magányos, az poroszkálhat magában,pihenhet padon a napfényben,nézheti, ahogy hull a lomb a fákról..

Ideális kép,csak egy hiányzik - akár évek óta -, az akivel meg lehetne osztani ezt a hangulatot,érzést.

Milyen érzés ez annak,aki magányos, aki már megpróbált mindent,de nem és nem jön az ,aki megoszthatná vele a napjait,életét ?

Látni más párok sétáját,látni,hogy másoknak van kit szeretni...közben arra gondolni,hogy elment egy magányos nap,céltalan ...

2022. okt. 11. 20:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Ki sem megyek, így nem látom
2022. okt. 11. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
:D Én nem mozdulok ki túl gyakran, mert nem igazán szeretem az emberek tömegeit. Szóval nem sokat látok ebből. Persze rossz érzés, amikor mégis észreveszem, mert eszembe jut, hogy nekem soha nem lesz benne részem. Ugyanakkor próbálom olyasmire helyezni a hangsúlyt, ami nekem is elérhető. Egy padra is ki lehet ülni olvasni, a fák között is lehet sétálni és figyelni a madarakat. Nem kell mindig arra koncentrálni, hogy mi van meg másnak. Foglalkozz magaddal és keress más célpontot a figyelmednek. A magány nem a legrosszabb dolog a világon.
2022. okt. 11. 20:29
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
szerintem ehhez semmi köze nincs a dolognak ahhoz, hogy az ember meleg vagy sem
2022. okt. 11. 20:39
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan azt mint a hetero magányosok
2022. okt. 11. 21:09
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Jó értelemben befelé fordulok és igyekszem minél többet meditálni, megismerni magamat és erősödni. Egyébként is nehéz idők előtt állunk. Eljő az ideje annak, amikor mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy az életben a valódi boldogságot nem az anyagi javak, hanem a nem megfogható "dolgok", érzések jelentik, mindaz, amire jó dolog lesz visszaemlékezni, abban a bizonyos utolsó pár percben, amikor leforog majd életünk filmje. Nagyon szeretek kirándulni, biciklizni, séta közben elveszni a városban, fotózni, olvasni, eltévedni a csillagtengerben, beszélgetni a létezésről, andalogni az elmúlást jelképező, sárga falevelek rengetegében... Bárcsak találnék egy hasonló fiút! :)
2022. okt. 11. 21:11
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

"A magány nem a legrosszabb dolog a világon."

De az.

2022. okt. 11. 23:11
 7/18 anonim ***** válasza:
34%
Aki régóta nem talál magának párt, vagy már a sokadik pasija hagyja el, ott vele is baj van. Lehet lepontozni.
2022. okt. 11. 23:16
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
6. Ezt csak azért mondod, mert nem voltál még rossz kapcsolatban.
2022. okt. 11. 23:42
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
7. Lehet, csak nem ez a kérdés. Azért lehetnél lepontozva, mert nem a kérdésre felelsz.
2022. okt. 11. 23:43
 10/18 A kérdező kommentje:

Eddigi válaszokat köszönöm,tanultam belőle.

Sokat vagyok a természetben,igen,olvasok,stb.Megnyugtat, ez is igaz.De nem arra vagyunk,hogy állandóan magányosan kószáljunk.

Éppen nemsokára lesz öt éve, és azt hiszem,ez nem olyan jó dolog,mint sokan hiszik.

Valóban, bennem is van hiba,hogy elhagytak.Igen,mert nálam a hűség alap,a kitartás.És egy szebb farokért,vagy pasiért nem tudtam volna senkit elhagyni,főleg olyat,aki az életénél is jobban szeret.De ez egyéni vélemény, biztos lökött vagyok,hogy így gondolkodom.

Annak a pár "kedves" privátozónak,akik gúnyosan,sértegetve írtak, szintén köszönöm.Igen,köszönöm, bár kissé megdöbbentett,hogy úgy sértegetnek valakit,hogy fogalmuk sincs,miken kellett átmennie évek alatt.Az ilyen írogatókat sajnálom,mert lelki gondjaik vannak, amit mások sértegetésével próbálnak enyhíteni.

De a szeretethiányukat -mert ez abból fakad -,így nem tudják pótolni,enyhíteni.

2022. okt. 12. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!