Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexkapcsolat anyukám kollégáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat anyukám kollégájával, pro-kontra?

Figyelt kérdés

Tinderen kezdtünk el beszélgetni, Ő 40 éves aktív, én 19 éves passzív. Többször találkoztunk már élőben, igaz akkor még nem tudtuk a másikról, hogy meleg.

Viszont Tinderen, majd később Messengeren eléggé jól elbeszélgettünk, és mivel most én nem keresek kapcsolatot, meg Ő sem, felvetődött, hogy összejárnánk szexelni.

Nyilván diszkréten, hozzá mennénk, mert van helye. Azt mondta pár napot nyugodtan gondolkodjak, és gondoljam át, és ha úgy gondolom akkor hozzá bármikor átmehetek.

2022. okt. 11. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Otthon tudják rólad? Ha igen, bátran!
2022. okt. 11. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Én nem tartom jó ötletnek. Egyrészt elvből, másrészt ha nem jönnek úgy össze a dolgok ahogyan ő szeretné, kitudja, akár keresztbe tehet anyudnak.

Persze te tudod, a te értékrended, de nekem tuti tabu lenne elvből.

2022. okt. 11. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Megbízól benne hogy nem lesz kellemetlen anyudnak és neked sem, nem él vissza senki a helyzettel, akkor igen.
2022. okt. 11. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Dugjál vele,éljél. Mit tudod mit hoz a holnap,legalább valami is jó is lesz nektek ebben a xar világban.

Ha több is alakul,mint szex, akkor még jobb - sosem lehet tudni.

2022. okt. 11. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ez a kérdés ismétlődne
2022. okt. 11. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha Pesten laksz szívesen lennék a én is szexhaver. Ettől függetlenül én is azon paráznék csak anyudnak árthat-e. Illetve Anyud ha nem tudja rólad akkor is lehet gond később. Mellette szóló dolgokat nem tudok, hisz nem ismerem őt :)
2022. okt. 11. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló cipőben jártam,a faterom főnökével jöttem össze...
2022. okt. 12. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!