Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok emlékeztek még az első szexpartneretekre?
28 voltam ő 44 éves volt akkor.
Nagyon figyelmes volt. De ami a legjobb volt, hogy kinyalt na az nagyon jó volt. Azóta se volt senki aki úgy kényeztetett volna. Jó lenne megint.
Hát én neten nézelődtem. Így jöttem fel ide anno. Aztán itt akkor még sokkal aktívabb élet volt. Hát írtam pár kommentet. Jött pár válasz. Majd pár privát. Az egyik csávó szimpi volt. Hát találkoztunk. Ott is jófej volt. Akartam hogy megdugjon de azt mondta hogy nem dug meg még csak felizgat, játszunk. Nagyon gonosz volt de élveztem. Jó farka volt. Mikor be akartam kapni elhőzta de hagyta hogy fogdossam, verjem. Smároltunk, simizett, stb.
Aztán a 3. talin meg is dugott. Nagyon nagyon nagyon jó élmény volt. AZt hittem ez a csúcs de nem. Tudta fokozni később még. 16 voltam akkor. Igen tudom a nevét és kb évente 1x szülinapon ráírok köszönteni és viszont. Meg néha ő szokott kérdezni mi a helyzet felém, merre járok, stb.
Egy faluban éltünk, jó barátok voltunk. Én akkor 16 voltam, ő évekkel fiatalabb volt nálam.
Nagyon sokat lógtunk együtt, iskola után. Egyszer olyat játszottunk, hogy hason feküdtünk, és rámásztunk egymásra mintha dugnánk.
Aztán egyik alkalommal megérezte, hogy áll a farkam. Másnap már ruha nélkül feküdtünk egymásra. Onnantól ez mindennapos dolog lett. 8 éven keresztül dugtuk egymást.
Nagyon jó volt. Most is jóban vagyunk, de már nem jön szóba a dolog. Neki barátnője van.
37f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!