Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok emlékeztek még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok emlékeztek még az első szexpartneretekre?

Figyelt kérdés
Hány éves volt? Honnan ismertétek meg? Tartjátok még a kapcsolatot? Jó volt vele?
2022. okt. 6. 15:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
16 voltam és itt írtam rá egy privit. Beszélgettünk majd 2 nap múlva már egy lakásban meztelen álltam előtte. A srác 30 volt akkor. Átlagos de mégis jó farka van. Az igazság az hogy nagyon jól csinálta a dolgokat. Néha rám ír mizu. Néha én is rá. Sőt volt, hogy azért írtam dugjunk, mert tudom kapható rá bármikor. Azóta volt kb 20 sráccal dolgom, de ő a legjobb eddig. Egy nagy farkú izmos csávóval élveztem még igazán de csak ez a srác volt aki úgy tudott megdugni hogy anélkül elélveztem, hogy a farkamhoz értem volna. Lehet olvassa majd és magára ismer. De nem titok gondolom.
2022. okt. 6. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen pasi jó lenne nekem is. Kipróbálnám milyen.
2022. okt. 6. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas volt. 17 éves voltam és rómeón szedtem össze. A közelben lakott, 19 éves volt és izmos. Keményen szopatott hiába szóltam rá. Ezt követte a dugás ahol a nem túl nagy farkát egyből tövig benyomta. Itt ért véget a találkozó. Rá 2 hétre egy 16 éves csávóval találkoztam. Neki fitymaszűkülete volt így nem volt orál. Na ő dugott meg de kb 3 perc alatt elsült. Eztkövetően eltelt 1 v 2 hónap is. Amikor jött egy 18 éves fiú. Na ő már tapasztalt volt de mind a 3 próbálkozásunk szenvedés volt mert 21cm volt a farka. Folyton nyomta bentebb hiába mondtam, hogy ne még fáj. Aztán 18 voltam mikor egy átlagos farkú, nem túl helyes, vékony, bi csávóval szexeltem. Vele élveztem is. Sajnos azonban 4 alkalom után törölte magát mindenhonnan és azóta se láttam. Igaz ennek sok sok éve. Szóval válaszolva a kérdésre nem tartom az elsőkkel a kapcsolatot sőt a nevére se emlékszem de hát mint látod nem volt miért.
2022. okt. 6. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Aha jó volt.

Ő írt rám. 18 volt én 20. Ilyen jól öltözött menő srác volt,de bátrabb mint én.

Smárolás volt,meg orál.

Akart volna később második alkalmat de én nem mert a szextől még féltem.

2022. okt. 6. 15:54
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Persze hogy emlékszem. 15 voltam. Osztálykiránduláson részegen rám mászott a szobatársam. Mivel erősebb volt így sikerült neki. Az egész egy szenvedés volt. Kértem, hogy hagyjon békén de nem hatott. Sajnálom hogy nem rúgtam tökön de utólag okos az ember. Akkor ott féltem és inkább hagytam.

Aztán később én voltam aktív. Azóta is csak aktív vagyok. Január 23-én egy Domonik nevű srácot dugtam meg. Aznap 3x. Egész nap együtt voltunk. Igen tartjuk a kapcsoaltot de csak barátok vagyunk.

2022. okt. 6. 15:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen emlékszek

Első szex, az nem életem legjobb szexe, de szerintem senkinek se, jó volt nem volt csalódás.

Rég volt, ő megnősült szülői nyomásra úgy tudom 2nagy gyereke van.

2022. okt. 6. 16:05
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
2012-ben volt az első próbálkozásom, majd rá 1 évre kikerültem Angliába 1 évre. Ott jártam gimibe. Ott volt egy fekete srác, akinek a szülei szintén magyarok voltak. Így keveset de tudott magyarul. Őt kaptam úgynevezett mentornak. Azaz segített a suliban mindenfélében, stb. Na hát ő volt az a srác akit életemben elsőként leszoptam majd megdugott. És igen mielőtt kérdeznétek nagy volt neki de jól használta. Mondhatni kapcsolat volt köztünk 1,5 éven át. Ugyanis mással egyikünk se szexelt. A mai napig beszélünk természetesen. Csak ő Angliában él én meg itthon, bár ahogy nézem a helyzetet már nem sokáig...
2022. okt. 6. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoriról volt a csávó. Elmentünk hozzá lesz0ptam és kész. Én élveztem. Ő is. Akarta máskor is. Kb fél évig jártam össze vele. Jó volt. A nevére is emlékszem és túlzás, hogy tartjuk a kapcsolatot. Néha beszélünk. Pedig amúgy én szerettem vele lenni. Majd lehet rá is írok. Jó farka is volt.
2022. okt. 6. 17:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
U.i.: A gyakoriról azt jelentette hogy innen. Itt olvasgattam és írtam kérdésekre. Így ismertem meg. Tudtam mit akarok és ment is hamar a dolog.
2022. okt. 6. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem sajna. Anyu új házasságából volt az a mostohatesóm. Ha anyámék elmentek otthonról tudtam mi következik. Amíg anyám együtt volt az apjával végig zsarolt és én buta meg is tettem. Rendszeresen kellett lesz-pnom őt. Pár éve ráírtam facen, hogy undorító ember lett pont úgy néz ki mint amilyenek a tettei voltak. Erre vissza írta, hogy tudja hogy élveztem kár tagadnom. Szívem szerint szétkürtölném de annak se lenne semmi értelme. Hála égnek csak 1,5 évig volt az apjával anyám. Ebből kb 14 hónapot kellett. Én akkor voltam 15... A böngészési előzményekben látta hogy meleg dolgokat néztem és azzal zsarolt meg. Az igazi általam választott első meg egy tök random srác volt az egyik netes fórumról. 2x találkoztunk aztán többet nem vette fel a telefont. A keresztnevét tudom csak. Illetve elraktam anno a régi leveleim. Ott megvan a képe is.:D
2022. okt. 6. 18:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!